Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ACT OF DEFIANCE - Brooklyn-ban is fellépett az ex-Megadeth tagok új bandája (videó)


2015-11-29

A Megadeth-ből kivált dobos, Shawn Drover és gitáros, Chris Broderick a Scar The Martyr egykori énekesével, Henry Derek Bonner-rel közösen alapított bandája november 13-án a brooklyni Saint Vitus színpadán adott koncertet:

Az Act Of Defiance első turnéja a szintén a Metal Blade kötelekébe tartozó Allegaeon zenekar társaságában került lebonyolításra.

Az első Act Of Defiance koncert október 22-én került megrendezésre, a las vegasi Count's Vamp'd klubban. Íme a rajongói videók:

A banda néhány napja közzétett egy videót, amiben bemutatják, miképpen készültek fel a turnéra:

 

Tour begins in Las Vegas, tonight!!! Rehearsals wrapped up, last night (thanks to Kyng for letting us use their space!),...

Szerző: Act Of Defiance2015. október 22.

Shawn Drover dobos november 25-én jelentette be kiválását a Megadeth-ből; rá néhány órával Chris Broderick gitáros is távozott a csapatból. Kettejük közös munkájának gyümölcse lett az Act Of Defiance együttes, ami februárban szerződést kötött a Metal Blade Records-szal.

A Broderick-Drover projekt énekese Henry Derek Bonner, aki annak a Scar The Martyr zenekarnak volt a frontembere, amit az egykori Slipknot dobos, Joey Jordison alapított, a Strapping Young Lad-ből ismert Jed Simon-nal, az In This Moment basszusgitárosával (Kyle Konkiel), valamint a Darkest Hour gitárosával (Kris Norris) közösen.

Mint később kiderült, az all-star banda basszusgitárosa a feloszlott Shadows Fall-ból ismert Matt Bachand, aki korábban szerepelt az Exhumed és a Hatebreed turné-felállásában; legutóbb pedig a Killswitch Engage tagjainak Times Of Grace projektjével turnézott.

Az Act Of Defiance négy tagja a nyár folyamán befejezte első nagylemezének rögzítését; mégpedig a világhírű producer, Chris "Zeuss" Harris (Rob Zombie, Hatebreed, Shadows Fall) közreműködésében. Az Act Of Defiance első nagylemeze 'Birth And The Burial' címmel jelent meg augusztus 21-én, pénteken, a Metal Blade Records jóvoltából.

A lemez itt lehet megrendelni különféle formátumban.

A banda első videoklipje a 'Throwback' című számhoz készült, Corey Soria (Danzig) rendezésében. A második kisfilm a 'Legion Of Lies' - ezek premierje lentebb érhető el.

Bővebben a bandáról és az első album munkálatairól itt írtunk.


ACT OF DEFIANCE - Brooklyn-ban is fellépett az ex-Megadeth tagok új bandája (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás