Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Crazy Old Mothers' - klip-premier a MAGNUM 19. stúdióalbumáról


2016-02-01

A legendás brit hard rock banda tavaly ismét stúdióba vonult, tizenkilencedik nagylemeze rögzítése végett...

A Magnum 2014 márciusában adta ki legutóbbi, 'Escape From The Shadow Garden' című stúdióalbumát. Az új, 'Sacred Blood "Divine" Lies' című nagylemez a banda nyolcadik kiadványa, amit a Mad Hat Stúdióban vettek fel, és egyben a negyedik, amit Sheena "Sheenius" Sear producer "kezelt". Az új anyag a Steamhammer/SPV jóvoltából jelenik meg, 2016. február 26-án, CD-n, digitálisan, digipakban (bónusz DVD-vel) és dupla bakeliten.

Tony Clarkin dalszerző / gitáros a következőket nyilatkozta: "Az új lemezt rögtön azután elkezdtem megírni, hogy kész lettünk a legutóbbi anyaggal. Ahogy az 'Escape From The Shadow Garden' 2014 márciusában megjelent, azonnal ráálltam a következő munkára".
Clarkin 25 vadonatúj dalt írt meg az elmúlt néhány hónapban - ezek közül a 10 legígéretesebb lesz megtalálható a 'Sacred Blood "Divine" Lies' album normál verzióján, további három pedig bónuszként kap helyet rajta.
"Érzésem szerint ennek a lemeznek méltó helye van a Magnum-klasszikusok között. Mindenki a maximumon teljesített" - tette hozzá a gitáros.

Az új albumról kiemelhető néhány fénypont: ilyen például a "Gypsy Queen' himnusz, amit Clarkin egy szentpétervári látogatás által ihletve írt. Emellett ott van a 'Your Dreams Won't Die', ami egy zongora-központú ópusz; vagy épp az album-záró 'Don't Cry, Baby', ami "fejből kiverhetetlen" dallamokkal rendelkezik.

A 'Sacred Blood "Divine" Lies' - aminek jól ismert stílusú borítóját ezúttal is Rodney Matthews tervezte - az alábbi dallistával jelenik meg:

01. Sacred Blood "Divine" Lies (6:41)
02. Crazy Old Mothers (5:48)
03. Gypsy Queen (4:29)
04. Princess In Rags (The Cult) (5:27)
05. Your Dreams Won't Die (5:25)
06. Afraid Of The Night (4:32)
07. A Forgotten Conversation (4:56)
08. Quiet Rhapsody (5:40)
09. Twelve Men Wise And Just (6:18)
10. Don't Cry Baby (5:05)

DVD

Bónusz videoklipek:
01. Sacred Blood "Divine" Lies (6:41)
02. Crazy Old Mothers (5:48)

Bónusz DVD-audió dalok:
01. Phantom Of Paradise Circus (5:54)
02. Don't Grow Up (4:47)
03. No God Or Saviour (5:53)

A banda nemrég közzétette az új anyag első ízelítőjét; méghozzá a 'Don't Grow Up' című szám közel két perces részlete formájában. Frissen napvilágot látott a 'Crazy Old Mothers' videoklipje is:

A Magnum április 19-én indítja európai lemezbemutató turnéját. Íme a plakát:

A Magnum 2014 tavaszán lebonyolított egy európai turnét az 'Escape From The Shadow Garden' című album promóciójával. Ezt összefoglalván a banda tavaly egy koncert-anyagot állított össze, az elmúlt turné legemlékezetesebb pillanatainak felvételéből. A turné során a banda a '70-es évektől kezdve, egészen a mai napig felölelte karrierjét; az új koncertlemezen tehát az elmúlt 40 év slágerei kaptak helyet, friss előadásban.


'Crazy Old Mothers' - klip-premier a MAGNUM 19. stúdióalbumáról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás