Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NAILS - itt az új dal / videoklip: 'I Don’t Want To Know You'!


2019-04-14

A dél-kaliforniai crossover / powerviolence zenekar egy vadonatúj single-dallal tért vissza.

A Nails "könyörtelen haragja" egy új, 'I Don’t Want To Know You' című szám formájában szabadul ismét a világra. Az új digitális single - ami 2019. április 12-én jelent meg kislemezen - a címadó dal mellett egy 'Endless Resistance' című számot is magában foglal, melyben nem más, mint a Sepultura és a Soulfly legendája, Max Cavalera vendégszerepel.

A 2007 decemberében alakult Nails együttest Todd Jones, Taylor Young, John Gianelli és A.R. Saba alapította. A csapat zenéjét erős hangzásbeli brutalitás jellemzi - ezt grindcore, death metal és punk zene révén adják elő. Nyers őszinteségüknek, koncertjeik intenzitásánek és 'csináld-magad' munkamoráljuknak köszönhetően világszerte hatalmas rajongótáborok alakultak köréjük - többek közt a legendás Max Cavalera is köztudott Nails-fan. Szerinte a Nails "napjaink legkeményebb bandája".

A Nails új kislemeze, az 'I Don’t Want To Know You' Taylor Young dobos hangmérnökösködése mellett került rögzítésre. A hanganyag keverését a veterán Kurt Ballou (Converge) végezte el, a GodCity Stúdió falai között. Nem mellesleg ez a Nails első dala, amiben az új másod-gitáros, Leon del Muerte (Nausea, Exhumed) játszik.

Az új kislemezt elő lehet rendelni 7 hüvelykes bakeliten is (ez a verzió június 7-én jelenik meg, rajta bónuszként az 'Endless Resistance' Petbrick-féle remixével).

Íme az új videoklip, amit Nico Poalillo rendezett:

A Nails júniusben egy kisebb észak-amerikai turnét is lebonyolít a Misery Index, a Devourment és az Outerheaven társaságában. Íme a körút hivatalos plakátja:

A Nails legutóbbi stúdióalbuma, a 'You Will Never Be One of Us' 2016. júniusában jelent meg, a Nuclear Blast jóvoltából. Ezt követte egy split-album (azév decemberében), amit a Full Of Hell zenekarral közösen adott ki a csapat.


NAILS - itt az új dal / videoklip: 'I Don’t Want To Know You'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás