Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HATEBREED - új videoklip a 'The Concrete Confessional' albumról


2016-07-21

A connecticuti hardcore banda decemberben újabb világraszóló lemezszerződést kötött a Nuclear Blast kiadóval; nemrég pedig az új albumot is kiadták.

A Hatebreed legutóbbi albuma, a 'The Divinity Of Purpose' Európában már a Nuclear Blast jóvoltából jelent meg, de a jövőben a világ minden táján ez a kiadó fogja gondozni a legendás banda kiadványait.

Jamey Jasta frontember korábban így nyilatkozott: "Nem is jöhetett volna jobb időben ez a szerződés! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy következő albumunkat a Nuclear Blast lévén terjeszthetjük világszerte; főleg hogy a Blast-os srácok szponzorálják majd 2016-17-es világkörüli turnénkat is! Tudjuk, hogy bandánk hardcore rajongói már nagyon várják, hogy bejelentsük az újabb koncert-dátumokat, és bemutassuk az új nótákat - higgyétek el, mi is őrülten várjuk már, hogy mindezt megoszthassuk veletek!".

A Hatebreed az elmúlt hónapokban megszokott producerével, Chris "Zeuss" Harris-szel (Suicide Silence, Rob Zombie, Whitechapel) stúdiózott. Az új album - amit a szintén híres Josh Wilbur (Lamb Of God, Megadeth, Gojira) kevert - 2016. május 13-án, pénteken jelent meg, 'The Concrete Confessional' címmel. A legfrissebb lemezeladási infók alapján: az album a hivatalos, 200-as Billboard-toplista 25. helyén végzett. Az USA-ban egy hét alatt 17,112 példány kelt el belőle (ebből 16,514 fizikai, a többi pedig digitális).

A csapat néhány hónappal ezelőtt mutatta be az új lemez borítóját és dallistáját. Az előbbit Marcelo Vasco (Slayer) tervezte. Ennek kapcsán Jasta a következőket nyilatkozta: "Da Vinci mondta meg a frankót, amikor arról beszélt, hogy a festmény egy olyan költészet, amit sokkal inkább látunk, mint érzünk; a költészet pedig egy olyan festmény, amit inkább érzünk, mint látunk. Marcelo-nak ezt a feeling-et sikerült ötvöznie új dalainkkal, és azok szövegeivel. Ez a mű önmagáért beszél".

01. A.D.
02. Looking Down The Barrel Of Today
03. Seven Enemies
04. In The Walls
05. From Grace We've Fallen
06. Us Against Us
07. Something's Off
08. Remember When
09. Slaughtered In Their Dreams
10. The Apex Within
11. Walking The Knife
12. Dissonance
13. Serve Your Masters

Alább elérhető az első dal-premier, vagyis az 'A.D.' ('American Dream') és a 'Seven Enemies' szöveges videója. Később megjelent az első új videoklip, amit David Brodsky (Cannibal Corpse, Whitechapel, All That Remains) rendezett: a 'Looking Down the Barrel of Today' forgatása a banda connecticuti próbatermében zajlott. A videóban felbukkanó üzeneteket Jamey Jasta frontember írta, "pozitív mentális attitűd" sugárzása céljából. A 'Looking Down the Barrel of Today' immáron elérhető single-dalként az iTunes-on.

Az 'A.D.' később megjelent hivatalos "vizualizációs" videó formájában is:

Júliusban bemutatták a 'Something's Off' című dal hivatalos videoklipjét is, amit szintén David Brodsky rendezett:

Az új album bemutatásával egy nagyszabású turnét bonyolít le a banda, a DevilDriver, a Devil You Know és az Act Of Defiance társaságában. Az első körút május 13-án vette kezdetét Cleveland-ben, és június 11-én ért véget New Haven-ben.

Jamey Jasta nemrég elmondta: "Új album és turné 2016-ban?! Naná! Régóta tervezzük már az Államokba való visszatérést; ezért mondanunk sem kell, milyen izgatottak vagyunk! A rajongóink azt kérték tőlünk, hogy a DevilDriver és a Devil You Know társaságában tegyük meg mindezt; mi pedig kiválasztottuk még az Act Of Defiance-et is. Szerezzétek meg gyorsan a jegyeiteket - találkozunk a küzdőtéren!".

A turné újabb felvonását szeptember 23.-i kezdettel rendezik meg. Ezen a körúton szintén jelen lesz a Devil You Know és a DevilDriver.

A banda aktuális, 'The Divinity Of Purpose' albuma Európában 2013. január 25-én került kiadásra. A lemezről korábban itt írtunk.


HATEBREED - új videoklip a 'The Concrete Confessional' albumról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás