Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

MOLOKEN - 'Unveilance of Dark Matter' címmel jelenik meg az új lemez 2020 januárjában


2019-11-11

A svéd progresszív sludge banda bemutatta 'Unveilance of Dark Matter' címmel adja ki soron következő stúdiólemezét, 2020. január 31-én, a The Sign Records gondozásában.

Az 'Unveilance of Dark Matter' című album a Moloken legújabb alkotása. Az észak-svéd banda immáron 12 éve jelen van a színen - most egy 11 számos, progresszív és kegyelmet nem ismerő hangzású metal-anyaggal álltak elő.

Zenei tekintetben a Moloken tagjaihoz hasonló környékről érkező, észak-svéd (Umeå ) metalbandák - mint például: Meshuggah, Cult Of Luna, Refused stb. - megszólalására és stílusára kell számítani.

Az alább látható lemezborító a neves román művész, Costin Chioreanu (Ghost, At The Gates, Mayhem, stb.) műve.

A tracklista:
01. This Love Is A Curse
02. Surcease
03. Shadowcastle (Pt. I)
04. No Ease, No Rest
05. Hollow Caress
06. Venom Love
07. Repressed
08. Lingering Demise
09. Unbareable
10. One Last Breath
11. Unveilance Of Dark Matter

Az album előrendelési infói itt érhetők el. Az első új single-dal, a 'Surcease' november 8-án jelent meg. Ez az új lemez legrövidebb, leglényegretörőbb dala, melyben a modern hardcore / metal műfaj vegyül dallamokkal és egyedi atmoszférával. Íme a premier:

A Moloken jelenlegi felállását Jakob Burstedt dobos, Kristoffer Bäckström gitáros-énekes, Nicklas Bäckström basszusgitáros-vokalista és Patrik Ylmefors gitáros-vokalista alkotja.

Bővebb infók, hírek a bandáról a moloken.net oldalon érhetők el.


MOLOKEN - 'Unveilance of Dark Matter' címmel jelenik meg az új lemez 2020 januárjában
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás