Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SABATON - itt a 'Swedish Pagans' hivatalos videója a 'Heroes On Tour' DVD-ről!


2016-02-26

A svéd metalisták 2016. március 4-én egy speciális pakkot dobnak piacra, 'Heroes On Tour' címmel. A koncertfilmet Németország-szerte számos moziban is levetítik.

A 'Heroes On Tour' a Nuclear Blast jóvoltából megjelenik 2DVD+CD, valamint 2Blu-ray+CD változatban. Az egyes számú DVD-re a Sabaton 2015-ös Wacken fesztiválos bulija, a másik lemeze pedig a banda "hazai", Sabaton Open Air fesztiválos fellépése kerül fel.

Pär Sundström basszusgitáros: "Sosem volt más a célunk, csakis az, hogy egy olyan banda legyen belőlünk, amit szeretnek élőben látni az emberek. Ennek egyetlen egyszerű oka van: imádunk koncertezni. Ezzel a DVD / Blu-ray kiadvánnyal pedig azt szeretnénk eléni, hogy mindenki átélhesse otthon is ezt a feeling-et. Ennek érdekében azonnal be is mutatunk nektek két professzionális koncertfelvételt!".

A 'Heroes On Tour' teljes tartalma így néz ki:

DVD / Blu-ray 1

01. Final Countdown
02. The March To War
03. Ghost Division
04. To Hell And Back
05. Carolus Rex
06. No Bullets Fly
07. Resist And Bite
08. Far From The Fame
09. Panzerkampf
10. Gott Mit Uns
11. The Art Of War
12. Soldier Of 3 Armies
13. Swedish Pagans
14. Screaming Eagles
15. Night Witches
16. Primo Victoria
17. Metal Crüe

Bónuszok:

- Noch ein Bier
- A Sabaton és a Prágai Szimfónikus Nagyzenekar előadása

01. The Art Of War
02. The Final Solution

DVD / Blu-ray 2

01. Final Countdown
02. The March To War
03. Ghost Division
04. To Hell And Back
05. Carolus Rex
06. Panzer Battalion
07. Wolfpack
08. Attero Dominatus
09. 7734
10. Union
11. The Art Of War
12. Saboteurs
13. Coat Of Arms
14. En Livstid I Krig
15. Resist And Bite
16. Swedish Pagans
17. Night Witches
18. Primo Victoria
19. Metal Crüe

CD

01. The March To War
02. Ghost Division
03. To Hell And Back
04. Carolus Rex
05. No Bullets Fly
06. Resist And Bite
07. Far From The Fame
08. Panzerkampf
09. Gott Mit Uns
10. The Art Of War
11. Soldier Of 3 Armies
12. Swedish Pagans
13. Screaming Eagles
14. Night Witches
15. Primo Victoria
16. Metal Crüe

A legfrissebb hírek szerint a kétrészes koncertfilmet - egy nappal a hivatalos megjelenés előtt - teljes egészében bemutatják 25 német CineStar moziban. A vetítés mind a 25 teremben március 3-án, este 8 órakor kezdődik. A felnőtt jegyek ára: egységesen 15 euro. Az alábbi plakáton megtekinthető, mely mozikban mutatják be a filmet:

Íme a 'Resist And Bite', a 'Carolus Rex' és a 'Swedish Pagans' klipje egyenesen a DVD-ről:

Nemrég arról számoltunk be, hogy a Sabaton 2016. június 11-én, szombaton, a nagyszínpadon lép fel Svédország legismertebb fesztiválján.

A banda néhány hete jelentette be Sweden Rock fesztiválos buliját.
"2016-ban összesen két koncertet fogunk adni Svédországban. Ezek közül az első alkalom a Svéd Rockfesztivál lesz, ahol először fognak elhangzani következő lemezünk dalai" - közölte a Sabaton, majd hozzátette Pär Sundström basszusgitáros: "Amikor először felléptünk a Svéd Rockfesztiválon - 2005-ben - akkor még a legkisebb színpadra hívtak meg minket. Most, több mint tíz évvel később, örömmel jelenthetjük, hogy visszatérünk hazánk legjobb és legnagyobb rendezvényére; méghozzá nem is akármilyen formában: egyenesen a nagyszínpadon, főműsoridőben".

A Sabaton basszerosa nemrégiben a FeMetal TV vendége volt. A zenész az interjúban arra is válaszolt, vajon bandája nekilátott-e már a 2014-es 'Heroes' album folytatásának: "A következő lemezünk jövő év nyarának végén fog megjelenni, ha minden jól megy. Vannak témáink, vannak terveink, de egyelőre ezeket nem árulhatom el; nem csak azért, mert titkolózni akarok, hanem azért is, mert még változhatnak a dolgok. Amíg fel nem veszünk valamit, addig megtörténhet bármi. A dalszövegek tekintetében azonban tényleg vannak jó ötleteink, de még nem írtunk le semmit. Elég sokat turnézunk, így meglehetősen komplikált lenne közben még dalokat is írni; de ősszel vagy télen mindenképpen nekilátunk a dolognak".

A svéd power metalisták - a 'Heroes' lemez promóciójával - nemrég visszatértek Észak-Amerikába. Ennek alkalmából 2014-es albumuk egy speciális, 3 lemezes deluxe-szett formájában került újra-kiadásra. A Kanadában és az Egyesült Államokban április 7-én megjelent 'Heroes - Deluxe Edition' mindössze 5,000 példányszámban került forgalomba. A pakkban a 'Heroes' eredeti dalai mellett (két külön CD-n) helyet kapnak a 2014-es Sabaton Cruise cirkáló-fesztivál egyes koncertfelvételei is. Erről bővebben itt írtunk.

A Sabaton Európában 2014. május 16-án adta ki a 'Heroes'-t, melynek borítóját és illusztrációit a Bornholm zenekarból ismert Sallai Péter készítette. A 'Heroes' 3,100 Észak-Amerikában eladott példánnyal a Billboard 99. helyén végzett. A csapat emellett 'Swedish Empire Live' címmel szeptermber 20-án jelentette meg új koncertanyagát, mely a 2012. november 16-i göteborgi Scandinavium-ban adott teltházas bulit foglalja össze. Erről részletesebben itt írtunk.


SABATON - itt a 'Swedish Pagans' hivatalos videója a 'Heroes On Tour' DVD-ről!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás