Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HELION PRIME - friss videoklip a kaliforniai "sci-fi power metal" banda első albumáról


2016-04-24

A Sacramento városából származó Helion Prime együttes február 15-én adta ki bemutatkozó nagylemezét, amiről most megjelent egy új videoklip, a 'Life Finds A Way'.

"Nagyon köszönjük mindannyiótoknak, hogy ilyen türelmesek voltatok, és kitartottatok mellettünk debtüáló albumunk munkálatainak szép és kevésbé szép ideje alatt. Egy hosszú utazáson vagyunk túl, és úgy érezzük, megalkottunk egy nagyon erős albumot, amire megérte ennyit várni. Ki sem tudjuk fejezni, milyen sokat jelentettek nekünk. Reméljük, élvezni fogjátok ezeket a dalokat - legalább annyira, mint mi magunk. Még egyszer hatalmas köszönet minden rajongónak, barátnak és családtagnak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy megvalósuljon ez a projekt! Csodálatosak vagytok!" - közölte nemrég a banda.

A februárban megjelent 'Helion Prime' album megrendelhető CD-n és digitális formában, a banda Bandcamp-oldalán. Aki itt adja le rendelését, az ingyenesen azonnal letöltheti a lemez első single-dalát, az 'Into The Black Hole', ami a lenti lejátszón elérhető. A dalban nem mellesleg vendég-szólózik Jeff Teets, a Pennsylvania-i prog-metalista Mindmaze együttes gitárosa.

Két hónappal az album megjelenése után napvilágot látott a banda első klipje, a 'Life Finds A Way', amit Mike Sloat (Machine Head, Testament, stb.) rendezett és szerkesztett. Ennek kapcsán Jason Ashcraft gitáros elmondta: "Izgatott vagyok, hogy végre bemutathatjuk ezt a videót - nem csak azért, mert ez a Helion Prime első klipje; hanem azért is, mert nekem is ez az első kisfilmem... pedig már nagyon régóta szerettem volna valami ilyesmiben részt venni, de mindeddig nem jött össze. Na de a lényeg az, hogy reméljük, ti is épp annyira élvezitek majd ezt a videót, mint mi!"

A 'Helion Prime' album borítója lentebb látható; a tracklista így néz ki:

01. Into The Alien Terrain
02. The Drake Equation
03. Life Finds A Way
04. Into The Black Hole
05. A Place I Thought I Knew
06. Keep What You Kill
07. Ocean Of Time
08. Moon-Watcher
09. Apollo (The Eagle Has Landed)
10. Live And Die On This Day

A Helion Prime tagjai a következők: Heather Michele énekesnő, Jason Ashcraft gitáros, Jeremy Steinhouse basszer, Justin Herzer dobos.


HELION PRIME - friss videoklip a kaliforniai
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás