Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videóval jelentkezett a David Ellefson által felkarolt lánycsapat, a DOLL SKIN


2016-01-05

A Doll Skin Európában decemberben jelentette meg első EP-jét, az 'In Your Face'-t, méghozzá a Megadeth basszerosa, David Ellefson saját, EMP Records kiadója jóvoltából.

A Megadeth basszusgitárosa - a legendás Megaforce leányvállalataképpen - nemrég megalapított egy új lemezkiadót, EMP Records néven. Az EMP Records első kiadványa egy 'In Your Face' című hat-számos EP volt, ami az Arizona-beli Doll Skin együttes nevéhez fűződik.

"Amikor először megmutatták nekem a Doll Skin zenéjét, tudtam, hogy itt valami nagyon különleges dologgal állok szemben. Miután elvállaltam a lányok lemezének produceri munkáit, még inkább nyilvánvalóvá vált, hogy ez a banda kiemelkedően tehetséges. Nagyon izgalmas volt a közös munka, és az lesz a jövőben is, mivel közvetlenül a Megaforce és az EMP Records igazolta le a lányokat!" - nyilatkozta Ellefson.

A Doll Skin énekese, Dolezal korábban a következőket mondta: "David-del dolgozni az elképzelhető legnagyszerűbb élmény volt. Egy remek fickóról, és egy kiváló producerről van szó, akinek nagyon hálásak vagyunk, amiért ekkora lehetőséget kaptunk. Mostantól minden napunk olyan, mintha álmodnánk. Izgatottan várjuk már, hogy végre kiadhassuk ezt a lemezt".

Az Arizona-beli Doll Skin együttest 2013-ban alapította Sydney Dolezal (15) énekes, Alex Snowden (16) gitáros, Nicole Rich (17) basszusgitáros és Meghan Herring (19) dobos - mindannyian a Scottsdale-i Rocksuli tanulói. A lányok először egy helyi 'Bandák csatája' versenyen álltak össze; itt figyelt fel rájuk a zsűri egyik tagja, Ellefson. Nem sokkal ezután már egy nyugati parti turnén vett részt az együttes, többek közt a Social Distortion, a Green Jello, a D.R.I. és a Slunt előzenekaraként.

Az 'In Your Face' EP Észak-Amerikában 2015. október 30-án jelent meg (Európában december 18-án), CD-n és digitálisan, a következő tracklistával és borítóval:

01. Family Of Strangers
02. Wring Me Out
03. Let's Be Honest
04. Blind
05. So Much Nothing
06. Weatherman (live)

A lánycsapat októberben Michael Thompson és Ty Sugg rendezésében új videoklipet forgatott, felvezetvén bemutatkozó EP-jének megjelenését.

A 'Family Of Strangers' premierje kapcsán Meghan Herring dobos így nyilatkozott: "Ez a Doll Skin valahavolt legelső dala; habár az idők során egyre inkább kifejlődött és erősebbé vált ez a nóta. Egyébként a dalszöveg egy idegenekkel teli koncertteremről szól - ezek az emberek nem ismerik egymást, de zeneszeretük révén mégis egy családnak érzik magukat. Izgatottan mutatjuk be nektek ezt a videót!! Élvezzétek!".

Az együttes a 2016-os évet egy újabb promó-klippel nyitja: a 'Write Me Out' hivatalos dalszöveges videója alább elérhető.

Másik hír, hogy a Doll Skin január elején egy kisebb nyugat-parti turnét bonyolít le az all-star Metal Allegiance együttes előzenekaraként. Ehhez a körúthoz itt látható egy kedvcsináló videó:


Új videóval jelentkezett a David Ellefson által felkarolt lánycsapat, a DOLL SKIN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás