Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HUMAN FORTRESS - itt a 'Thieves Of The Night' album második videoklipje!


2016-04-07

A hannoveri epikus power metal banda 2016 elejére elkészült a 2013-as 'Raided Land' album folytatásával; most pedig bemutatta vadonatúj videoklipjét.

A '90-es évek végén befutott zenekar már a 'Raided Land' albummal is visszatért a klasszikus gyökerekhez, melyeket a 2001-es 'Lord Of Earth And Heavens Heir', valamint a 2003-as 'Defenders Of The Crown' alapozott meg; ezúttal azonban egy "még erősebb, még lényegretörőbb" munkával álltak elő, a március 18-án megjelent 'Thieves Of The Night' formájában.

A Human Fortress-nek ez a második lemeze, amin a brazil származású Gus Monsanto (ex-Timo Tolkki’s Revolution Renaissance, ex-Adagio) énekel; így a klasszikus stílus továbbfejlesztése mellett a banda ott folytathatja a téma- és hangzásbeli koncepciót, ahol a 'Raided Land' abbamaradt.

Az új, AFM Records jóvoltából megjelent 'Thieves Of The Night' albumra számos "fogós power metal-himnusz" ('Rise Or Fall', 'Vicious Circle', 'Thieves Of The Night') került fel, viszont a "modern, de nem kevésbé epikus tételek ('Thrice Blessed') sem maradtak el. Az új Human Fortress albumot azoknak ajánlják, akik "a '80-as / '90-es években hardcore Virgin Steele rajongók, a 2000-es évek elején pedig Kamelot- és Avantasia-fanok voltak".

Íme a 'Thieves Of The Night' tracklistája:

01. Amberstow
02. Last Prayer To The Lord
03. Rise Or Fall
04. Thieves Of The Night
05. Thrice Blessed
06. Hellrider
07. Just A Graze
08. Vicious Circle
09. Smite On The Anvil
10. Dungeons Of Doom
11. Gift Of Prophecy
12. Alone

Az első dal-premier a címadó szám hivatalos videoklipje formájában jelent meg; később pedig napvilágot látott a 'Thrice Blessed' videoklip is:

A banda előző albuma, a 'Raided Land' - amiről bővebben itt írtunk - 2013. november 29-én jelent meg, szintén az AFM jóvoltából.


HUMAN FORTRESS - itt a 'Thieves Of The Night' album második videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás