Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEVILMENT - a stúdióban: Dani Filth


2016-06-06

Dani Filth (Cradle Of Filth) "horror-metal" bandája nemrég befejezte a 2014-es 'The Great And Secret Show' album folytatásának dalszerzői munkálatait...

A zenekar már áprilisban bevonult a Grindstone Stúdióba, hogy felvegye az új albumot, amire többek közt az alábbi dalok kerülnek fel: 'Shine On Sophie Moone', 'Life (Is What You Keep From The Reaper)', 'Hitchcock Blonde', 'JudasStein', 'Hell At My Back', 'Plot Spoiler: There Will Be Monsters'.

A rögzítési munkálatok jelenleg a vokál-témáknál tartanak. Dani az alábbi fotót tette közzé:

Lentebb egy próbatermi kép látható - ezen szerepel Sam S. Junior is, a banda új gitárosa, akit tavaly márciusban mutattak be. Sam aktívan kivette a részét az új lemez munkálataiból.

A másik gitáros, Colin Parks néhány hete elmondta: "Mindenki nagyon keményen dolgozott, és ez érezhető is az új dalokon. Hamarosan célba vesszük a stúdiót, és indulhat az 'adjad-neki'!. Alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek ezt az anyagot, srácok! Ezúttal is minden láncot levetettük; és ha szeretted az első lemezünket... akkor még nem tudod, mire vagyunk képesek!".

Parks később az alábbiakat tette hozzá: "Amit már most elárulhatok: 12 dalt fogunk felvenni a ti örömötökre - ezek mindegyik önálló és jelentőségteljes üzenettel rendelkezik. Összességében egy meglehetősen személyes albumról van szó - mindannyian keményen dolgoztunk, hogy megvalósítsuk ezt. Egyértelműen egy új Devilment-éra vette kezdetét. Álljon utunkba bármilyen durva vihar, mi azon leszünk, hogy minél hamarabb eljusson hozzátok ez a fasza kis anyag!".

A Devilment 2014-ben Scott Atkins (Behemoth, Cradle Of Filth, Amon Amarth) producerrel rögzítette bemutatkozó nagylemezét a Suffolk-beli Grindstone Stúdióban. A "tíz sötét, pszichotikus és brutális dalt tartalmazó" 'The Great And Secret Show' című album - melyről korábban itt írtunk - tavaly ősszel jelent meg, a Nuclear Blast Entertainment jóvoltából.


DEVILMENT - a stúdióban: Dani Filth
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás