Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Kiadta első szólóalbumát az Annihilator egykori basszerosa, Russ Bergquist


2019-10-11

Az Annihilator és a DuskMachine zenekarokból ismert Russ Bergquist saját neve (The Russ Bergquist Project) alatt jelentetett meg új albmot.

A 'The Russ Bergquist Project' album egy változatos zenei alkotás, ami stílusát tekintve a rock, a metal, a prog és az alternatív műfajokat foglalja magában (a '80-as / '90-es / 2000-es évek stílusában). A lemez "tele van dallamos fordulatokkal és csavarokkal teli himnuszokkal, színes érzelmi hullámokkal és erőteljes hangzással".

Dobokon Ray Hartmann és Ryan Van Poederoyen; billentyűkön Vivien Lalu és Dave Young; a mikrofon mögött Mark Petri, Brian Poulsen, Scott Webb, Joop Wolters; gitárokon pedig Alex Roque és Jeff Loomis szerepel; míg a basszus-témákat, a ritmusgitárokat és a háttér-vokálokat maga Bergquist kezeli. A lemezre összesen 9 szám került fel - ebből 2 instrumentális szerzemény.

Az albumot itt lehet megrendelni; az alábbi lejátszási listán pedig végighallgatni:

A 'Who You Are' című szám szöveges videó formájában is napvilágot látott:

Bergquist 2016-ban egy Touch The Sun nevezetű bandában tűnt fel: a vancouveri projekt felállását Rob Wade dobos, Alex Roque gitáros-énekes és Cam Jarvis szólógitáros teszi teljessé. A négy zenész célja a következő: "napjaink kereskedelmi kötöttségeinek és formuláinak totális mellőzése, és mindennek megvalósítása egy teljes értékű metal-albumon", ami 2018 júliusában jelent meg, 'Above Dark' címen. Hogy mindez mennyire sikerült, azt mindenki eldöntheti a banda első albumának ízelítője alapján:

Bergquist kétszer volt tagja az Annihilator felállásának: első körben 1999 és 2003, majd 2005 és 2007 között. 2013-ban az ő részvételével készült el a DuskMachine második stúdióalbuma, amin mellette két másik ex-Annihilator tag, Randy Black dobos és Joe Comeau énekes játszik.


Kiadta első szólóalbumát az Annihilator egykori basszerosa, Russ Bergquist
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás