Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új albummal tér vissza a LIFE OF AGONY - megköttetett a friss lemezszerződés


2016-01-12

A transznemű Mina Caputo (aki egykoron Keith Caputo-ként volt ismert) által vezetett Life Of Agony több mint egy évtized után ad ki új albumot.

A zenekar friss lemezszerződést kötött az osztrák Napalm Records-szal. A kiadó elnöke, Thomas Caser elmondta: "A Life Of Agony kétségkívül napjaink egyik legizgalmasabb, legenergikusabb rockbandája. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy ilyen tehetséges együttessel dolgozhatunk".

A L.O.A. visszatérő stúdiólemeze 'A Place Where There's No More Pain' címmel fog megjelenni világszerte, 2016 második felében. Erről bővebb infók hamarosan...

A csapat visszatérő koncertjét 2014. augusztus 8-án, pénteken rendezték meg a belga Alcatraz Metal Fesztiválon. A népszerű 'River Runs Red'-felállás - ami Joseph Zampella gitárossal, Alan Robert basszerossal és Sal Abruscato dobossal egészül ki - három éves szünet után állt ismét színpadra. Rajongói HD-felvétel a teljes koncertről itt látható:

"Zenénken keresztül nagyon sok embernek segítettünk világszerte, érzelmi gondjaik leküzdésében" - mondta nemrég Alan Robert a reunion kapcsán. "A dalaink összekötik az embereket érzelmileg, mivel mi magunk is valódi fájdalmak és nehézségek közepette írtuk őket. Nem számít, hogy fehér vagy, fekete, kék, zöld, a saját nemedhez vonzódsz, vagy a másikhoz, transznemű vagy vagy sem... A mi rajongóink tudják, hogy mindezt azoktól hallják, akik átélték mindezt. Mi mindig is a kezünkben hordtuk a szívünket. Ilyenek vagyunk, és ez soha sem fog változni".

A Life Of Agony legutóbb 2010-ben turnézott; ekkor szintén ellátogattak Belgiumba: a brüsszeli Ancienne Belgique klubban adott koncert felvételeit az I Scream Records rögzítette - ez '20 Years Strong' címmel jelent meg CD és DVD formájában a közelmúltban.

A zenekar énekese, Keith Caputo 2011-ben jelentette be, hogy ezentúl nőként éli életét; azonban leszögezte, hogy "a Life Of Agony egy különálló dolog; semmit nem befolyásol az, hogy nő lettem".
Caputo egy Billboard-nak adott interjújában elmondta, hogy életen át tartó gyötrelmei 2008-ban érték el a csúcsot; azon a ponton fordult meg fejében az öngyilkosság: "Képtelen voltam már tükörbe nézni. Zenélni sem tudtam. Tesztoszteron-szintem és férfiasságom egyszerűen megölt engem. Rémálom volt az egész. Szavakkal nem is lehet kifejezni azt a gyötrelmet, amit egy hozzám hasonló transznemű érez".


Új albummal tér vissza a LIFE OF AGONY - megköttetett a friss lemezszerződés
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás