Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Dave Lombardo kilépett a PHILM-ből


2016-01-12

Az egykori Slayer dobos bejelentette távozását abból a los angelesi, poszt-hardcore stílusú Philm együttesből, amit néhány évvel ezelőtt ő maga alapított harmadmagával.

A 'Let There Be Talk' podcast-ban adott aktuális interjújában Lombardo eképpen magyarázta kilépésére vonatkozó döntését: "Nem nagyon akarok erről beszélni. A srácok már akkor sem szerették, ha nyilvánosan promótálom a bandát, amikor velük voltam; így meg hogy nem vagyok... így meg pláne. Egyébként nem történt semmi különös... egyszerű annyit mondtam nekik: 'Szevasztok!'".

A dobos később mégis válaszolt a kérdésre: "Azt mondták nekem, hogy ne játsszak olyan keményen. Azt akarták, hogy lágyabb témákat játsszak. Én pedig erre azonnal rávágtam: 'Na azt már nem!'".

A Philm - amit Gerry Nestler (Civil Defiance) énekes-gitáros és Pancho Tomaselli (War) basszer egészít ki - 2014. szeptember 15-én jelentette meg legutóbbi stúdiólemezét, 'Fire From The Evening Sun' címmel. A kiadásért világszerte a UDR Records (ezen kiadó elnöke, Jay Lansford korábban a Grip Inc. zenekar albumain is együtt dolgozott Lombardo-val) felelt. Bővebben az albumról itt lehet olvasni.

A minden hard rocker és extrém metal rajongó számára jólismert Dave Lombardo közel két évtizeden keresztül húzta az igát a legendás Slayer-ben. Nem véletlenül hívják őt a "dupla basszus keresztapjának". Ezen tehetségét bizonygatta a Philm projektben is, melynek 'Fire From The Evening Sun' című albumán a trió ezúttal is különböző műfajbeli határokat feszegetett.


Dave Lombardo kilépett a PHILM-ből
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás