Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CASKET ROBBERY - bemutatja első albumát "2016 egyik legígéretesebb death metal bandája"


2016-02-23

A wisconsini death metalisták 'Evolution Of Evil' címmel adják ki bemutatkozó nagylemezüket, március 4-én, a Mortal Music jóvoltából. Az albumot már most meg lehet hallgatni teljes egészében.

A Casket Robbery - amit Cory Scheider (ex-Luna Mortis, Epicurean, Echoterra) és Dustin Foesch alapított - néhány hete bemutatta első albuma nyitó-dala, az 'Annibelle's Hell' hivatalos videoklipjét, most pedig nyilvánossá vált a teljes album hanganyaga. A lemezen az ex-Warbringer gitáros, John Laux vendég-szólózik.

A banda 2011-es EP-jének folytatásaként megjelenő 'Evolution Of Evil' - a kiadó közlemény szerint - "egy pulzus-növelő, könyörtelen és brutálisan fogós death metal album; lüktető, energikus és felejthetetlen dalokkal". A Casket Robbery "egyértelműen egyik 2016 legígéretesebb death metal bandája".

"Amikor nekiláttunk az album megírásának, mindvégig azon voltunk, hogy megbizonyosodjuk róla: ez a legkeményebb lemez, amit el tudunk képzelni. Rengeteg időt fordítottunk arra, hogy igazán erős legyen a debütálásunk, nem csak a dalszerzői munka, de a produkciós trükkök tekintetében is" - nyilatkozta Scheider. "A keverést Chris Wisco, a maszterizálást pedig Cody Ratley végezte, de az album nagy részét mi magunk produceltük. Az 'Evolution of Evil' tehát a mi saját lelkünk zenei vetülete. Ennél valódibb és igazabb death metal albumot képtelenek lennénk előállítani".

Az 'Evolution Of Evil' immáron előrendelhető a Bandcamp-en. A lemez borítója lentebb, tracklistája pedig itt látható:

01. Annibelle’s Hell
02. Blood Bathory
03. Malevolent Milwaukee Massacre
04. Final Chapter
05. Undead Living Hell
06. Pray For Death
07. Curse Of The Night Stalker
08. Encroaching Darkness
09. Cyanide Skies
10. The Asylum

Íme a teljes album-stream, ami két héttel a megjelenés előtt vált elérhetővé:


CASKET ROBBERY - bemutatja első albumát
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás