Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SPLIT HEAVEN - március végén jelenik meg a mexikói speed metal banda 4. nagylemeze; itt az első dal-premier!


2016-03-21

A Querétaro városából származó Split Heaven együttes ezúttal is a Pure Steel Records szárnyai alatt adja ki új albumát, ami a 'Death Rider' címet kapta.

A Split Heaven két évvel a 2013-as 'The Devil's Bandit' album kiadása után rögzítette újabb anyagát. Habár az előző lemez még a kisebb hatókörű Pure Legend szárnyai alatt jelent meg, az új albumot már a fő-vállalat, a Pure Steel Records gondozza.

A Split Heaven bosszúja március 25-én érkezik el, a 'Death Rider' album formájában. Ennek rögzítése végett egy új énekessel, a Seattle-i származású Jason Conde-Houston-nal (Skelator) egyesítették erejüket a zenészek. Conde-Houston elsőszámú hatásai közt emlegeti a Helstar-os James Riverá t és a Primal Fear-es Ralf Scheepers-t; így tehát könnyű kitalálni, mire kell számítani. A Split Heaven ezúttal 'Painkiller' stílusú dupla basszus-dobtémákkal, 'Thundersteel' típusú gitár-melódiákkal és dicsőséges, NWOBHM színezetű szólókkal készült.

Az új dalok közt olyan súlyos, tempós tételek kaptak helyet, mint a 'Speed Of The Hawk', a spanyol nyelvű party-metal nóta, a 'Descarga Letal' és a kegyetlenül pusztító címadó, a 'Death Rider'. Egyszóval a Split Heaven tehát megújult erővel és egy újabb gyilkos metal-viharral tér vissza, a világ metal-mániákusainak nagy örömére!

A 49 perces 'Death Rider' borítója lentebb látható; a tracklista így néz ki:

01. Death Rider
02. Awaken the Tyrant
03. Battle Axe
04. To The Fallen
05. Speed Of The Hawk
06. Ghost Of Desire
07. Sacrifice
08. Talking With The Devil
09. Descarga Letal
10. Destructor

Az első dal-premier a 'Battle Axe' című szám audiója formájában érhető el:

Bővebb infók a bandáról a www.splitheaven.net oldalon érhetők el.

A 'The Devil's Bandit' album 2013 novemberének végén jelent meg. Ezen a lemezen egy helyi tehetség, GianCarlo Farjat énekelt.


SPLIT HEAVEN - március végén jelenik meg a mexikói speed metal banda 4. nagylemeze; itt az első dal-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás