Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Ezentúl a Spinefarm Records hatáskörébe tartoznak a Candlelight-kiadványok


2016-01-19

A Universal Music Group által működtetett Spinefarm Records felvásárolta a hosszú ideig piaci tényezőként funkcionáló brit Candlelight kiadó vagyontárgyait.

A Candlelight kiadó (melynek szárnyai alá az utóbbi években olyan előadók tartoztak, mint az 1349, az Abigail Williams, Ihsahn és a Vision Of Disorder) és annak két elnöke, Edward Christie és Steve Beatty a sajtó-értesülések szerint úgy döntöttek, "átirányítják jogaikat egy nagy megbecsülésnek örvendő cégnek, akiket a világ legnagyobb kiadója, a Universal fedez".

A Candlelight előadóinak és kiadványai PR-főnöke ezentúl a Spinefarm európai ágazatának igazgatója, Dante Bonutto, valamint a Roadrunner egykori USA-beli vezetője, Jonas Nachsin lesz.

"Tulajdonképpen semmi nem fog változni. A jövőbeni megállapodások, szerződések és számlák ezentúl is az adott előadók Candlelight-tal kötött egyezségei alapján lesznek végrehajtva" - közölt Christie és Beatty, majd hozzátették: "Nagyon büszkék vagyunk mindarra, amit a Candelight színeeibeen elértünk az évek során. Minden előadóval élvezetes volt a közös munka - rengeteg jóbarátra és remek üzleti partnerre leltünk. Az, hogy sikerült néhány klasszikussá vált lemezt is kiadnunk, pedig szerintünk igazán szép teljesítmény. Az pedig, hogy voltak olyan albumaink is, amik negatív kritikákat kaptak... nos azokért is minket okoljatok, mert nekünk azok is a kedvenceink voltak".

Az egykori Candlelight-os előadók listáját a Wikipédián lehet böngészni.


Ezentúl a Spinefarm Records hatáskörébe tartoznak a Candlelight-kiadványok
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás