Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RECKLESS LOVE - itt az 'InVader' album első videoklipje!


2016-01-29

A 2010-ben a köztudatba berobbant finn glam rockerek ezúttal a müncheni AOR Heaven kiadó jóvoltából adnak ki új lemezt.

A banda soron következő albuma, az 'InVader' 2016. március 11-én jelenik meg. Ezt megelőzően, március 3-án indulnak európai turnéra a glamsterek (a lemezbemutató körútról bővebben itt lehet olvasni).

A Reckless Love negyedik stúdiólemeze - a gitáros, Pepe Reckless szerint - az "eddigi legerősebb és egyben legváltozatosabb". "A munka gyümölcse azonban ezúttal nem jött könnyen - sokszor komolyan vért, verejtéket és sört izzadtunk".
 
A banda-közlemény így szól: "Egy kis időre szüneteltettük az intenzív turnézást, annak érdekében, hogy minden enegiánkat és időnket a dalszerzésre tudjuk fordítani. Ezúttal sokkal inkább megmozgattuk zenei izaminkat és a műfajok határait, mint korábban; tehát most a komfort zónán kívül is kísérletezgettünk. Így sikerülhetett megírnunk eddigi legerősebb dalainkat. A végeredmény persze a tőlünk megszokott bulis rock 'n' roll-anyag. A jelszó pedig: frissesség és eredetiség".

Az 'InVader' első single-dala a 'Monster' című szám, ami január 29-én debütált videoklip formájában. A dal egy "lírai, de egyben mocskos óda egy modern női alakhoz". A klip ide kattintva érhető el.

Az új dalokba már bele lehet hallgatni; alább pedig elérhető az első teljes nóta, a 'Keep It Up All Night', ami Nagy-Britanniában bónuszként kerül fel a lemezre!

A tracklista:
01. We Are The Weekend
02. Hands
03. Monster
04. Child Of The Sun
05. Bullettime
06. Scandinavian Girls
07. Pretty Boy Swagger
08. Rock It
09. Destiny
10. Let's Get Cracking
11. Keep It Up All Night (brit bónusz track)

A Reckless Love a sötét és komor finn bandák alternatívájaként, vidám rock 'n' roll-lal lép színre. A csapat már több mint 10 éve létezik, de a tagcserék és kisebb turnék után mostanra sikerült egy teljes bandává összállni. 2009 tavaszán megkötötték első lemezszerződésüket - nem is akárki; a Universal Music kiadó figyelt fel rájuk. Első nagylemezük 2010 elején jelent meg - ezt követően Finnország és Európa híresebb klubjaiban léptek fel, és töltötték meg azokat glam / sleaze rajongók százaival. A Reckless Love szlogenje: "Big hard rock just for the fun of it!". Legutóbbi albumuk, a 'Spirit' 2013-ban látott napvilágot, a Spinefarm Records jóvoltából. A 'Spirit' világszerte előkelő helyezéseket ért a toplistákon: Nagy-Britanniában például 11. lett.


RECKLESS LOVE - itt az 'InVader' album első videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás