Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Közelegnek a NASTY SAVAGE-újrakiadások! - összeállt a legendás banda


2016-01-21

Február 26-án újra megjelenik a Metal Blade kiadó katalógusának két legklasszikusabb albuma, a Nasty Savage debütáló lemeze, és az azt követő 'Indulgence'.

Mindkét lemezt kiadják bakeliten és Digi-CD-n (ez utóbbi verzióban - kétezer-kétezer példányban - most először jelennek meg ezek az albumok). Sőt, az 'Indulgence' CD-re bónuszként felkerül a Nasty Savage 'Abstract Reality' című EP-je is.

Az LP-k a következő formákban lesznek elérhetők:

'Nasty Savage'
* 180 grammos fekete
* vérvörös színű (300 példányban)
* szürke színű (200 példányban)

'Indulgence'
* 180 grammos fekete
* átlátszó-lila színű (300 példányban)
* mocsárzöld színű (200 példányban)

Az ajándék poszterekkel kiegészített bakelit-kiadványok a 'Metal Blade Originals' sorozat darabjai. A kiadó néhány hete indította ezt a reissue-szériát; méghozzá a Slayer egyes klasszikusaival ('Show No Mercy', 'Hell Awaits', 'Haunting The Chapel', 'Live Undead').

Az előrendeléseket az EMP oldalán lehet leadni.

A Nasty Savage a '80-as évek közepén szerzett hírnevet, elsősorban "Nasty" Ronnie Galetti énekes színpadi performanszainak köszönhetően (többször is előfordult például, hogy tévét tört össze a saját fején). Miután a csapatot leszerződtette a Metal Blade Records, három nagylemezük és egy EP-jük is megjelent '85 és '89 között. A zenekar ezt követően feloszlott, és '90-es évek végén adtak néhány reunion-koncertet, mielőtt 2002-ben hivatalosan is újra összeálltak. 'Psycho Psycho' című visszatérő albumuk 2004 márciusában jelent meg. Ezután viszont ismét külön utakon kezdtek járni a bandatagok.

A fentebb említett újrakiadások bejelentésével egyidőben az is kiderült, hogy a csapat 2016-ban újra összeállt - a nyár folyamán pedig vadonatúj albumot rögzítenek, később pedig turnéra indulnak.

Az aktuális reunion-ban az alábbi zenészek vesznek részt: Nasty Ronnie énekes, Fred Dregischan basszusgitáros, David Austin és John Mahoney gitárosok, valamint Greg Gall dobos.

Hamarosan jönnek a részletek!


Közelegnek a NASTY SAVAGE-újrakiadások! - összeállt a legendás banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás