Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RAGNAROK - egészében meghallgatható a 'Psychopathology' című lemez


2016-03-21

Az ikonikus norvég black metal banda napokon belül kiadja nyolcadik nagylemezét. A 'Psychopathology' március 25-én jelenik meg, az Agonia Records jóvoltából.

A 'Psychopathology' albumot Svédországban rögzítették, az Endarker Stúdióban; méghozzá a Marduk basszusgitárosa, Devo producelésében. Miután a tavalyi évben a banda alapítója / dobosa, Jontho úgy döntött, kilép a dob-felszerelés mögül, hogy átvegye az énekes-frontember szerepét, a Dauden-ből ismert Malignant vette át az ütős-posztot. Gitárokon 2010 óta Bolverk szerepel a bandában; basszusgitáron pedig a 2015-ben kivált DezeptiCunt (Criterion, Nordjevel) zenél.

Az új lemezborítót a neves brazil grafikus, Marcelo Vasco (Slayer, Machine Head, Dimmu Borgir, stb.) tervezte és valósította meg. A 'Psychopathology' immáron előrendelhető normál CD-n, digitálisan, valamint 133-133 példányszámra limitált (fekete, barna, vörös, sárga, fehér és kék színű) bakeliten. Az Agonia Records emellett egy exkluzív CD-boxot is kiad (666 példányra limitáltan) - ebben a teljes 'Psychopathology' CD, egy Ragnarok-logót ábrázoló kitűző, egy poszter, kibővített szövegkönyv (régi fotókkal és interjúkkal), illetve egy bónusz válogatás-CD kap helyet. Ez utóbbi a 'Chaos And Insanity Between 1994-2004' címet viseli [erről bővebb infók lentebb].

A tracklista:
01. Dominance And Submission
02. I Hate
03. Psychopathology
04. My Creator
05. Infernal Majesty
06. Heretic
07. Into The Abyss
08. The Eighth Of The Seven Plagues
09. Lies
10. Blood
11. Where Dreams Come To Die

A speciális bónuszként megjelenő 'Chaos And Insanity Between 1994-2004' című válogatásra a Ragnarok korai demóinak és EP-lemezeinek kollekciója került fel. A gyűjtemény egyébként megjelenik önmagában, külön CD-n, valamint fekete és vörös színű, 133 példányra limitált bakeliten is, az alábbi borítóval és dallistával:

I. 'Pagan Land' demo, 1994
01. Intro
02. Pagan Land
03. From The Darkest Deep
04. Et Vinterland I Nord
05. Hammerens Slag
06. Ragnarok

II. (korábban kiadatlan dalok válogatása)
07. Et Vinterland I Nord (Ørevox version)
08. Under The Wings Of Satan (pre-production)
09. Fainted Eyes (Celtic Frost cover)
10. Live 2004

Jontho elmondta, mire számíthatnak a rajongók a 'Psychopathology' albumtól: "Őszinte magabiztossággal mondhatom, hogy a Ragnarok karrierjében ez az eddigi legfaszább lemez! Elkötelezettség, kemény munka és az új felállás zenei tehetsége - ezek járultak hozzá bandánk újonnani fejlődéséhez, mind zenei tekintetben, mind a dalszövegek szempontjából. A 'Psychopathology' célja, hogy totális káoszt szabadítson rátok, és elkalauzoljon titeket az emberi elme sötét, kegyetlen pusztulásának világába”.

A Ragnarok majdnem egy héttel a megjelenés előtt közzétette új albumát teljes egészében:

A Ragnarok legutóbbi stúdiólemeze, a 'Malediction' 2012 októberében jelent meg, szintén az Agonia Records jóvoltából.


RAGNAROK - egészében meghallgatható a 'Psychopathology' című lemez
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás