Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ANGEL DUST - bónuszokkal jelenik meg a kultikus 'Into The Dark Past' és a 'To Dust You Will Decay' album


2016-01-27

A '80-as évek egyik kiemelkedő speed metal zenekarának két klasszikus, forgalomban régóta el nem érhető albuma jelenik meg január 29-én.

A német speed / thrash metal-legendák eredetileg 1986-ban és 1988-ban megjelent albumainak újrakiadása számos extra demó-felvételt és eddig kiadatlan dalt fog tartalmazni. A lemezek újra-keverését Patrick W. Engel végezte, a Temple Of Disharmony stúdióban.

A No Remorse Records jóvoltából forgalomba kerülő 'Into The Dark Past' és 'To Dust You Will Decay' (vagyis "a világ két legritkább metal-lemeze") reissue kapcsán a következőket közölte a kiadó: "Ezt a két album nem is kell bemutatni egyetlen igazi metal-rajongónak sem! Habár az utóbbi évek során csak különféle bootlegek formájában voltak elérhetők ezek a felvételek, az eredeti szalagot nekünk sikerült megszereznünk; így végre hivatalosan is újra kiadhatjuk  ezeket a klasszikusokat. Meglehetősen korlátozott példányban gyártottuk le a két albumot (kevesebb mint 15 példányban); így nem valószínű, hogy sokáig itt lesznek nálunk...".

Az előrendelést itt lehet leadni.


ANGEL DUST - bónuszokkal jelenik meg a kultikus 'Into The Dark Past' és a 'To Dust You Will Decay' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás