Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ASKING ALEXANDRIA - új klip a 'The Black' albumról: 'Here I Am'


2016-05-25

A brit metalcore banda a Sumerian Records jóvoltából adta ki új nagylemezét, március 25-én.

Az Asking Alexandria előző frontembere, Danny Worsnop tavaly januárban lépett ki bandából. Habár néhány hónapig bizonytalan volt a folytatás, később mégis meglett az új énekes, Denis Shaforostov személyében, aki korábban az ukrán metalcore csapat, a Make Me Famous frontembere volt.

Ben Bruce gitáros a brit Kerrang! magazinnak adott interjújában a következőket nyilatkozta: "Mindenki tudhatta, hogy Denis lesz az új énekesünk, mivel már utalgattunk rá, és egyébként is ő bizonyult a legjobb döntésnek. Egy rendkívül tehetséges énekesről van szó, aki hatalmas hang-skálával rendelkezik; már-már nem is evilági ez az ember! Az Asking Alexandriának pedig pont ilyen énekesre van szüksége. Arról nem is beszélve, hogy Denis régi nagy rajongója bandánknak; szóval ismeri a régi nótáinkat is, és tisztában van minden lépésünkkel...".

Shaforostov korábban így szólt: "Már akkor éreztem, hogy valami történni fog, amikor a srácok először felkerestek engem. Őrületes ez az egész! Őszintén megmondom, sosem hittem volna, hogy egyszer egy ekkora lehetőség tárul elém; viszont tudat alatt mindig is fel voltam készülve rá. Azon leszek, hogy minden bennem rejlő érzelmet beleadjak egy új Asking Alexandria lemez megírásába!".

A szóban forgó lemez 2016 elejére született meg: 'The Black' címmel jelent meg, március 25-én, a Sumerian Records jóvoltából. Ezen a lemezen helyet kapott a banda első közös nótája Shaforostov-val, az 'I Won't Give In', valamint a tavaly szeptemberben bemutatott 'Undivided'. Továbbá, nemrég megjelent az album címadó dalának hivatalos videoklipje; később napvilágot látott a 'Let It Sleep', frissen pedig megjelent a 'Here I Am' kisfilmje is - ezeket lentebb lehet elérni.

A 'The Black' dalai a következők:

01. Let It Sleep
02. The Black
03. I Won't Give In
04. Sometimes It Ends
05. The Lost Souls
06. Just A Slave To Rock N Roll
07. Send Me Home
08. We'll Be Okay
09. Here I Am
10. Gone
11. Undivided
12. Circled By The Wolves

"Mindenkinek megvannak a maga démonai. Mindenkinek vannak mentális küzdelmek árán megoldandó problémái. De nem szabad hagyni, hogy ezek felemésszenek téged. Tekintsünk inkább úgy ezekre a dolgokra, mint egyfajta emlékeztető arra nézve, hogy lehetne még ennél is rosszabb... Emellett azonban le kell győznünk a démonainkat, és meg kell találnunk a lélek békéjét" - nyilatkozta az album kapcsán Ben Bruce gitáros.

A megjelenés első hete után nyilvánossá váltak a lemezeladási mutatók - eszerint a 'The Black' album a 200-as Billboard-lista 9. helyén debütált, miután március 31-gyel bezárólag több mint 30,000 példányban kelt el USA-szerte (ebből közel 28,000 CD; a többi pedig fizetős, digitális stream).

Az albumot itt lehet megrendelni különféle formátumban.


ASKING ALEXANDRIA - új klip a 'The Black' albumról: 'Here I Am'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás