Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ARTILLERY - teljes egészében meghallgatható a március 25-én megjelenő 'Penalty By Perception' album


2016-03-22

A dán thrasherek a Metal Blade Records jóvoltából jelentetik meg soron következő nagylemezüket. A 'Penalty By Perception' már most elérhető teljes egészében.

Az Artillery több mint két éven keresztül dolgozott új lemezén, ami a sorban a hetedik lesz. A 2013-as 'Legions' folytatása a Medley Stúdióban került rögzítésre, Soren Andersen producer közreműködésében.

"Rendkívül keményen dolgoztunk azon, hogy elérjük a lehető legtökéletesebb hangzást. Érzésem szerint ennél faszábbul nem is szólhatnának az új dalok!" - mondta Michael Stutzer gitáros. "Az Artillery történetében valószínűleg még sosem született ilyen zseniális album. Nagyon kíváncsi vagyok már a rajongók reakcióira!".

A "modern, de mégis old-school thrash zenét prezentáló" 'Penalty By Perception' "tele van a banda védjegyes riffeléseivel, erőteljes dob-témákkal és dallamos ének-performansszal" - többek közt ezeknek köszönhetően lesz ez az új lemez "a kitartó thrash-rajongók újabb értékes kincse" - közölte a Metal Blade.

Íme a tracklista, valamint a teljes album-stream és az első klip-premier ('Live By The Scythe'):

01. In Defiance Of Conformity
02. Live By The Scythe
03. Penalty By Perception
04. Mercy Of Ignorance
05. Rites Of War
06. Sin Of Innocence
07. When The Magic Is Gone
08. Cosmic Brain
09. Deity Machine
10. Path Of The Atheist
11. Welcome To The Mind Factory
12. Liberty Of Defeat (bónusz track)

A 'Live By The Scythe' hivatalos videója kapcsán a következőket közölte a banda: "A dániai Fyn-ben forgattuk ezt a kisfilmet, egy régi épületben - a Hindsgavl-kastélyban -, valamint egy Hesselager-közeli erdőben és egy iskolában. A videó és a dal a halálról, az életről, a sorsról, valamint ezek elfogadásáról szól. A rendezést az M&M Production stábja végezte - ők készítették 'Legions' című klipünket is".

Az Artillery előző stúdiólemeze, a 'Legions' 2013. november 22-én jelent meg, a Metal Blade Records jóvoltából. Ízelítőként elkészült a lemez címadódalának a hivatalos videója. Az albumról bővebben itt írtunk.


ARTILLERY - teljes egészében meghallgatható a március 25-én megjelenő 'Penalty By Perception' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás