Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

BE'LAKOR - szöveges videót mutattak be a 'Vessels' album összes dalához


2020-05-08

A nagysikerű ausztrál dallamos death metal zenekar 2016-ban adta ki legutóbbi albumát, aminek hamarosan elkészül a folytatása...

Miközben a Be’lakor keményen dolgozik soron következő, ötödik nagylemezén (a globális járvány okozta karantén-helyzet alatt), az ausztrál melo-death banda egy különleges ajándékkal kedveskedik rajongóinak: dalszöveges videót készítettek legutóbbi albumuk, a 'Vessels' összes dalához.

A világszerte nagy sikereknek örvendő 'Vessels' eredetileg 2016-ban jelent meg. A lemez  'The Smoke Of Many Fires' című számához készült promóciós klip rövid időn belül közönség-kedvenccé vált - több mint 1,2 millió megtekintéssel rendelkezik a YouTube-on. A banda új videó-kollekciója teljessé teszi a kört, egyben pedig lehetővé teszi a rajongók számára, hogy ismét mélyen belevessék magukat a 'Vessels' koncepciójába; az egyórás album egyedülálló történetébe.

A banda friss közleménye így szól: "A 'Vessels' volt az első koncepcionális albumuk, mely történetének kiötlése és megvalósítása önmagában is egy igazi kaland volt. Nagyon büszkék vagyunk az albumra, ezért szerettünk volna valami igazán különleges dolgot mellékelni hozzá - mind önmagunk, mind pedig a rajongók számára, hogy ezzel is még inkább életre keltsük ezt a művet. Miközben új anyagon dolgozunk,, elkészítettük ezt a 'Vessels'-kollekciót, mint egyfajta élvezet-projektet. Az album koncepciója ezzel válik teljessé, mi pedig nem is lehetnénk ennél elégedettebbek ezekkel a videókkal. Reméljük, Ti is örömmel nézitek végig őket, és velünk együtt élvezitek ezt a kalandot!".

A 'Vessels' album összes dalának szöveges videója az alábbi lejátszási listán érhető el:

A Be'lakor 2004-ben alakult, és 2007-ben adta ki bemutatkozó, 'The Frail Tide' című lemezét, ami világszerte meglehetősen pozitív kritikákat kapott. Ezt követően háromszor is körbeturnézták Európát - olyan fesztiválokon álltak színpadra, mint a Summer Breeze és a Brutal Assault, illetve olyan bandák kíséretében járták az utat, mint a Dark Tranquillity, az Apocalyptica, az Alestorm vagy az At the Gates. Utolsó előtti albumuk 2012-ben jelent meg, 'Of Breath and Bone' címen - ez az előzőhöz hasonló sikereket ért el.

A Be'lakor negyedik, 'Vessels' című stúdióalbuma 2016. június 24-én, pénteken jelent meg, az alábbi borítóval és tracklistával:

01. Luma
02. An Ember´s Arc
03. Withering Strands
04. Roots to Sever
05. Whelm
06. A Thread Dissolves
07. Grasping Light
08. The Smoke Of Many Fires

A 'Vessels' - a sztenderd CD-s verzió mellett - megjelent CD + póló, dupla gatefold LP, valamint "webstore exclusive" változatban is (ez utóbbi a CD-t és egy felvarrót tartalmaz a banda logójával). Az albumot itt lehet megrendelni.

Az eredeti, 2016-os zenekari közlemény így szól az album kapcsán: "A 'Vessels' több mint egy évnyi kemény munka eredménye - kétségkívül ez volt karrierünk eddigi legnagyobb kihívása. Zeneiségét tekintve jóval gazdagabb és kiforrottabb, mint a többi lemezünk. Vannak olyan részek persze, melyek ismerősen csenghetnek a Be'lakor rajongói számára, de néhol valódi meglepetésekkel is készültünk. Célunk az volt, hogy mindvégig izgalmas és változatos legyen a zene - nekünk is, és persze a hallgatóknak is. A 'Vessels' mellesleg az első koncept-albumunk, ami azt jelenti, hogy ezúttal a dalszövegek tekintetében is átléptünk minden eddigi határt. Reméljük, ti is annyira fogjátok élvezni ezt a művet, mint mi magunk!".


BE'LAKOR - szöveges videót mutattak be a 'Vessels' album összes dalához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás