Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

HYPNOTHETICALL - új kislemezt adott ki az olasz prog-metal banda; itt az 'Awake(ning)' premierje!


2016-02-06

Az 1999-ben alakult, Vicenza-beli együttes egy másfél évig tartó szünet után tért vissza egy új single-dallal, amiben Edoardo Brunello szaxofonos vendégeskedik.

Az 'Awake(ning)' című single február 5-én, pénteken jelent meg a Bandcamp-en; február 17.-től pedig meg is rendelhető digitális kislemez formájában ugyanitt (valamint az iTunes-on, a Spotify-on és az Amazon-on).

Íme a dal premierje, lyric-videó formájában:

A Hypnotheticall együttes - amit Giuseppe Zaupa gitáros és Luca Capalbo (Menace, ex-Gory Blister) basszer vezet - egy 2002-es, 'In Need Of A God?' című demóval robbant be az olasz prog-metal-színtérre. Egy évvel később kiadták első hivatalos anyagukat, a 'Thorns' című EP-t, majd nekiláttak bemutatkozó nagylemezük, a 'Dead World' munkálatainak (ez végül 2009-ben jelenhetett meg). Ezt követte a 2013-as 'A Farewell To Gravity' album, majd másfél év után egy tagcsere. Az 'Awake(ning)' a banda első felvétele, amiben Giulio Cariolato dobol, és Davide Pellichero énekel.


HYPNOTHETICALL - új kislemezt adott ki az olasz prog-metal banda; itt az 'Awake(ning)' premierje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás