Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Tavaszi európai turnét jelentett be az INCANTATION - remaszterizáltan jelenik meg az 'Upon the Throne of Apocalypse' album


2019-02-19

A veterán death metalisták egy Siege Of The Profane elnevezésű turnét bonyolítanak le a tavasz folyamán.

A banda soron következő, Siege Of The Profane nevezetű headlner turnéján a Defeated Sanity és a Skinned zenekarok is részt vesznek. A körút március 15-én indul Párizsban és április 3-án ér véget, a dániai Aarhus-ban (a teljes beosztás itt érhető el).

Másik hír, hogy remaszterizált formában 2019. április 19-én megjelenik az 'Upon the Throne of Apocalypse' album, ami valójában a banda klasszikus, 'Mortal Throne of Nazarene' című lemezének eredeti, "nyers" változata. A dinamikusan brutális, egyben atmoszférikus death / doom-klasszikus 'Upon the Throne of Apocalypse' újrakevert változata Wes Benscoter (Slayer, Nile, Cattle Decapitation) borítójával lát napvilágot, CD-n, LP-n és digitális változatban, a Relapse Records jóvoltából.

Az újrakiadásra itt lehet leadni az előrendelést. Ízelítőképpen lentebb meghallgatható a 'The Ibex Moon' című szám remaszterizált verziója:

Az Incantation 2017-ben visszatért ahhoz a Relapse Records-hoz, ahol a '90-es években a műfaj néhány legnagyobb klasszikusait adták ki. A banda immáron több mint 25 éve létezik, de továbbra is az egyik legjelentősebb, legbefolyásosabb bandaként tartják számos őket az extrém metal-színtéren. A sikerekhez annak idején nagyban hozzájárult a Relapse Records elkötelezettsége is - itt jelent meg például a klasszikus 'Onward To Golgotha' (1992), a 'Mortal Throne Of Nazarene' (1994), és a 'The Infernal Storm' (2000) című albumuk is.

A banda nemrég meghallgatás céljából közzétette teljes diszkográfiáját a Bandcamp-en, később pedig friss hírekkel szolgáltak: egy új nagylemez rögzítése végett bevonultak saját, Johnstown-beli stúdiójukba, majd újonnani szerződést kötöttek a Relapse-szel.

Az új Incantation 2017 tavaszára elkészült. A felvételek a banda saját, Johnstown-beli stúdiójában zajlottak. Ezt követően - keverés céljából - a híres svéd metal-guru, Dan Swanö (Bloodbath, Asphyx, Dark Funeral, stb.) vette kezelésbe az anyagot. A banda tizedik, 'Profane Nexus' című albuma 2017. augusztus 11-én jelenhetett meg.

A 'Profane Nexus' album borítóját a veterán Eliran Kantor tervezte.

A tracklista:
01. Muse
02. Rites Of The Locust
03. Visceral Hexahedron
04. The Horns Of Gefrin
05. Incorporeal Despair
06. Xipe Totec
07. Lus Sepulcri
08. Stormgate Convulsions From The Thunderous Shores Of Infernal Realms Beyond The Grace Of God
09. Messiah Nostrum
10. Omens To The Altar Of Onyx
11. Ancients Arise

A 'Rise Of The Locust' című szám lentebb elérhető hivatalos, 360°-ban forgatható, vizualizációs videoklip formájában. John McEntee frontember elmondta: "A 360-fokos vizualizációs technológiának köszönhetően sikerült kiviteleznünk a dal erőteljes imázsát, a zene intenzitásához mérten. Ez a szám kiváló reprezentációja az album agresszívabb oldalának, és egyben a death metal műfajnak, valamint mindennek, amire az Incantation-fanok vágynak. Rage motherfuckers!". Ugyanez a dal alább megtekinthető hivatalos gitáros playthrough-videó formájában.

Később bemutatták a 'Lus Sepulcri' című szám hivatalos szöveges klipjét is - alább ez is elérhető.

A lemez megrendelhető CD-n, digitálisan és LP-n, a Relapse webstore-ján keresztül.

Nemrég megjelent a 'Messiah Nostrum' című szám hivatalos klipje is, amit Don Taylor rendezett. Íme a premier:

Alább elérhető az első hivatalos előzetes:

Az Incantation előző nagylemeze 2014-ben jelent meg, 'Dirges Of Elysium' címmel.


Tavaszi európai turnét jelentett be az INCANTATION - remaszterizáltan jelenik meg az 'Upon the Throne of Apocalypse' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás