Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SUICIDAL ANGELS - itt a 'Division Of Blood' album címadó dalának hivatalos videoklipje!


2016-06-16

A görög thrasherek 'Division Of Blood' címmel adták ki új stúdióalbumukat, május 27-én, a NoiseArt Records jóvoltából.

Az új lemez lent látható borítóját a neves grafikus, Ed Repka (Megadeth, Death, Municipal Waste, stb.) tervezte és valósította meg.

A hivatalos banda-közlemény így szól: "Az időhiány, valamint az istenek, mesterek és szolgák szavai ellenére, mi most elhoztuk a 'Division Of Blood' című ópuszt, ami mindent és mindenkit legyilkol! Hatodik stúdióalbumunk vizuális megvalósítása Mr. Repka nevéhez fűződik. A Moshing Crew zászlóit magasba emeljük, a légiók készen állnak a szenvedély és a láng elszabadítására! Legyetek Ti is részesei az Erőnek, amivel végrehajtjuk a tisztogatást. Egy az út: nincs veszteség, csakis színtiszta harag!".

"Egy kicsit több mint másfél év telt el a 'Divide And Conquer' megjelenése óta, de most újra eljött az idő a szirénák üzembe helyezésére. Új dalaink elkészültek: gyorsabbak, agresszívebbek és kegyetlenebbek mint valaha. Hamarosan jönnek a részletek, szóval nyissátok ki a szemeteket és a fületeket! Ez az album egy valódi sokk lesz!" - tették hozzá korábban a Suicidal Angels tagjai, akik egyúttal be is mutatták új gitárosukat; méghozzá a Black Fate és a Paradox együttesekből ismert Gus Drax személyében.

A Jörg Uken által producelt, és a német Soundlodge Stúdióban rögzített 'Division Of Blood' dallistája így néz ki:

01. Capital Of War
02. Division Of Blood
03. Eternally To Suffer
04. Image Of The Serpent
05. Set The Cities On Fire
06. Frontgate
07. Bullet In A Chamber
08. Cold Blood Murder
09. Of Thy Shall Bring The Light

Az első dal-premier az 'Image Of The Serpent' szöveges videója formájában jelent meg; később pedig hasonló formában látott napvilágot a 'Capital Of War' című szám is. A lemez megjelenését követően bemutatták a címadó dal hivatalos klipjét is, aminek kapcsán az alábbi közlemény érkezett: "Néhány héttel új albumunk megjelenése után most visszatérünk az új videoklippel, amit egyenesen a címadó dalhoz forgattunk! Lájkoljátok, osszátok, vagy csak egyszerűen mutassátok a barátaitoknak, és terjesszétek az igét, hogy a 'Division Of Blood' eljusson a világ minden szegletébe! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani barátunknak, Maurice Swinkels-nek - a Legion Of The Damned zenekarból -, hogy megint ilyen remek munkát végzett, és egy pokolian fasza klipet hozott össze annak ellenére, hogy a kezdetekben még komoly problémákkal kellett szembenéznünk. A képek és a videók többet érnek, mint egymillió szó; ezért nézzétek meg, és élvezzétek ezt a filmet!!".

A banda 2014. január 13-án, a Noise Records jóvoltából adtak ki legutóbbi nagylemezét, a 'Divide And Conquer'-t. Ennek felvételei a Prophecy & Music Factory Stúdióban zajlottak; a keverést és a maszterizálást pedig Fredrik Nordström (Hammerfall, In Flames, Arch Enemy, stb.) végezte a Fredman Stúdióban. Bővebben az albumról itt írtunk.

A Suicidal Angels ősszel európai turnéra indul, a Skull Fist, az Evil Invaders és a Mortillery társaságában. A körút Budapestre is elér: október 26-án a Barba Negrában lépnek fel a thrasherek.


SUICIDAL ANGELS - itt a 'Division Of Blood' album címadó dalának hivatalos videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás