Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DEATH ANGEL - itt a második dal a május 27-én megjelenő 'The Evil Divide' albumról!


2016-04-06

A veterán San Francisco-i thrasherek néhány hete befejezték új stúdióalbumuk munkálatait. Immáron az első dal is nyilvános.

"Örömmel jelentjük be... új albumunk végre elkészült! Épp most hallgattuk meg a véglegesre szerkesztett anyagot, és kijelenthetjük: nem is lehetnénk elégedettebbek az új dalokkal! Ted Jensen a new yorki Sterling Sound Stúdióban KIVÁLÓ munkát végzett most is, mint mindig. Szó szerint alig bírjuk már kivárni, hogy rátok szabadíthassuk ezt a szörnyeteget! Itt az idő az ünneplésre! Egészségetekre!".

A 'The Evil Divide' című album 2016. május 27-én jelenik meg, a Nuclear Blast jóvoltából (az előrendeléseket itt lehet leadni). Az első hivatalos ízelítő és dal-részlet a banda honlapján érhető el. A borítót Bob Tyrrell tetoválóművész készítette. Íme a tracklista, valamint a 'The Moth' és a 'Cause For Alarm' című számok premierje és a két hivatalos trailer:

01. The Moth
02. Cause For Alarm
03. Lost
04. Father Of Lies
05. Hell To Pay
06. It Can’t Be This
07. Hatred United, United Hate
08. Breakaway
09. The Electric Cell
10. Let The Pieces Fall
11. Wasteland (bónusz track)

Mark Osegueda énekes legutóbb decemberben, az SFWeekly.com-nak adott interjút a munkálatok akkori státuszáról: "Épp a napokban fejeztük be a rögzítést, Jason Suecof producer közreműködésében. Ez volt a harmadik alkalom, hogy vele dolgoztunk; és az eredmény ismét magáért beszél. Ezúttal annyiban különböztek a munkálatok a korábbi gyakorlattól, hogy már előre megírtuk az összes zenét és dalszöveget - egy nóta kivételével, amit közvetlenül a stúdióban formáltunk meg, mivel néha maga a stúdió is nyújthat kiváló inspirációt. Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy 2016 májusában fog megjelenni a lemez. Két számcímet már elárulhatok: 'Father Of Lies' és 'Lost'... A zenei irányzatról annyit, hogy az utolsó két albumunk agresszivitása lesz érezhető rajta; viszont dalszerzés tekintetében drasztikus fejlődésen estünk át. De persze Death Angel lesz, semmi más...".

Osegueda a német Rock Hard magazinnak arról beszélt, ezúttal milyen megközelítéssel állt hozzá bandája a dalszerzéshez: "Miután az utolsó két albumunk elég intenzívree sikeredett, úgy gondoltuk, most talán vissza kéne térnünk az 'Act III' dallamosabb irányzatához. De ugyanakkor azt is figyelembe kellett vennünk, hogy az utóbbi lemezekre jobban fel tud pörögni a közönség. A mi esetünkbe persze - még ha arra is törekszünk, hogy minél keményebbek legyünk -, elkerülhetetlen a dallamok beiktatása. Talán ez az, ami megkülönböztet minket a többi thrash / extrém metal bandától: számunkra fontosak fejből kiverhetetlen dallamok is".

Íme néhány fotó a Death Angel stúdiójából:

Hamarosan jönnek az új album további dal-premierei, de addig is egy másik jó hír a rajongóknak:
"Sokan kérdeztétek tőlünk, mikor adjuk már végre ki újra a legklasszikusabb albumainkat. Na ennek is most jött el az ideje! Az 'Ultra Violence', a 'Frolic Through The Park' és a 'Fall From Grace' reissue-k immáron hivatalosan is elérhetők az alábbi linken:" www.metalblade.com/deathangel

A Death Angel 2013 őszén adta ki hetedik, 'The Dream Calls For Blood' című nagylemezét, ami a megjelenés első hetében több mint 5,400 példányban kelt el az USA-ban; ezzel a Bilboard 72. helyén végzett. Ehhez képest a banda előző, 'Relentless Retribution' (2010) albumából pontosan feleennyi példány (2,700) fogyott, az első heti statisztikák szerint. A lemezről bővebben itt írtunk.


DEATH ANGEL - itt a második dal a május 27-én megjelenő 'The Evil Divide' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás