Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta az új könyve mellé járó ingyenes LOVE & DEATH dalt a Korn gitárosa, Brian "Head" Welch


2016-03-15

A New York Times best-seller listás írója, a Korn zenekar gitárosa, Brian "Head" Welch májusban adja ki újabb, spirituális töltetű művét...

"A könyv címe 'With My Eyes Open' - azt a nyolc évet meséli el, amit a Korn-tól távol töltöttem [2005 és 2013 között]. Őrületes egy sztori, én mondom nektek... Spiritualitásra leltem, és találkoztam Krisztussal, de eltöltöttem némi időt kiszámíthatatlan emberek társaságában is. Plusz, olyan beteg dolgok is történtek velem, mint például különböző bírósági ügyek... szóval ilyesmikről írok" - mondta korábban Welch új, Carol Traver-rel közösen írt könyve kapcsán, amit május 17-én ad ki a Nelson Books. 

Welch - aki 2005-ben lépett ki a Korn-ból megtérése és "keresztény közéleti munkájára való koncentrálása" miatt, majd 2013-ban tért vissza - korábban a következőket nyilatkozta: "A 2005 előtti két esztendőben non-stop buliztam, és ráálltam a speed-re is; ami függőséget okozott, és igazán megijesztett. Próbálkoztam a rehabbal, de az nem működött. Senki nem tudott segíteni nekem. Aztán végül megláttam Jézust, és rájöttem, hogy ő valódi. Ő vette el tőlem a drogokat. Megmutatta magát nekem, és erőt adott. Amint erre rájöttem, azonnal tudtam, hogy számítok Neki".

Egy frissebb interjúban Welch az alábbiakat is leszögezte: "Gyűlölöm a vallást - már nem hirdetem az igét semmilyen formában, viszont az tény, hogy véglegesen megtaláltam a kapcsolatot Krisztussal. Jelenleg teljes mértékben elégedett vagyok. Élvezem a gyereknevelést, és élvezem a zenélést a Korn-nal - mindent tudok élvezni. Az Úr az én legjobb drogom".

Welch májusban megjelenő negyedik könyve folytatása lesz a 2010-ben kiadott 'Az erő: Negyven napnyi metal és spiritualitás' című művének. Az új, 240 oldalas, fotókkal megspékelt könyv (aminek teljes címe: 'With My Eyes Wide Open: Miracles And Mistakes On My Way Back To Korn') borítója lentebb látható.

Head szóló-projektje, a Love & Death terveit illetően a tavalyi évben elmondta: "Szeretnék befejezni egy új albumot, vagy legalább is mélyen belemerülni a dalszerzésbe. Ha már meglesznek a közös ötleteink, akkor akár a Korn turnébuszán is meg tudom írni a szöveget és a dallamokat. Aztán utána már gyorsan fog menni minden. Remélem, hamarosan nekiláthatunk a dolgoknak".

A korábbi hírekből az is kiderült, hogy Head - az új könyv megjelenésével egyidőben - kiad egy vadonatúj Love & Death dalt is. Aki leadja előrendelését a BrianHeadWelch.net oldalon, az ingyenesen azonnal letöltheti a banda friss single-dalát, ami az első felvétel 2013 óta. A "hitetlenségről és romokban heverő szerelmekről szóló" dal - ami a 'Lo Lamento' címet viseli - immáron elérhető a lenti lejátszón. A nótát Head, Jasen Rauch (Breaking Benjamin), JR Bareis (Islander) és Dan Johnson (RED) rögzítette, Rauch producelésében.

A Love & Death debütáló albuma 'Between Here & Lost' címmel jelent meg 2013 januárjában. Az albumot azév szeptemberében újra kiadták, mégpedig egy speciális deluxe változatban, egy újabb dallal ('Empty'), valamint két friss remix-szel (köztük a 'Meltdown'), mely Jasen Rauch (Breaking Benjamin) producelésében készült.


Bemutatta az új könyve mellé járó ingyenes LOVE & DEATH dalt a Korn gitárosa, Brian
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás