Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Sallai Péter borítójával jelenik meg a harmadik NOTHGARD album - itt az új videoklip!


2016-09-21

A többek közt a Wisdom zenekar új lemezét is gondozó NoiseArt Records nemrég bejelentette, hogy leigazolta a német dallamos death metal banda, a Nothgard együttest...

A Nothgard-ot 2008 végén alapította Dom R. Crey gitáros-énekes, azzal a céllal, hogy platformhoz jusson saját stílusa, a technikás, epikus és nagyzenekari elemekkel ellátott melodic death metal színpadi és stúdiós előadása végett. Két eddigi nagylemezük - 'Warhorns of Midgard' (2011), 'Age of Pandora' (2014) - révén világszerte hatalmas rajongótáborra tettek szert. Egyedi, neo-klasszikus és folk beütésű metalzenéjüket mind a közönség, mind a kritikusok nagyra méltatja.

Dom R. Crey frontember így nyilatkozott az új szerződés kapcsán: "Wow, mi mást mondhatnék...?! Az ehhez hasonló nyilatkozatok általában ugyanarról szólnak... A banda azt mondja: 'nagyon örülünk, bla-bla', de hagy mondjak nektek valamit: természetesen óriási dolog ez számunkra is, de ami még ennél is fontosabb, az az, hogy ezen szerződés által valóban újabb szintekre juthat el a Nothgard. Nem csak azért, mert ez a kiadó rendkívül magasan képzett profikat tömörít magában, hanem azért is, mert szimplán passzolunk egymáshoz".

A Nothgard harmadik, 'The Sinner's Sake' című stúdióalbuma szeptember 23-án jelenik meg. Az alább látható lemezborítót Sallai Péter (Sabaton, WASP, Kreator, Satyricon, Kataklysm, Annihilator, Mayhem, Powerwolf, stb.) tervezte és valósította meg.

Dom Crey elmondta: "Nagyon büszkék vagyunk új albumunk, a 'The Sinner's Sake' borítójára. A végeredmény azt bizonyítja, hogy ismét remek döntést hoztunk, amikor a magyar borítótervezőt, Sallai Pétert választottuk partnerünknek. Péter olyan nagy nevekkel dolgozik, mint például a Sabaton, és ő készítette előző lemezünk, az 'Age Of Padora' illusztrációit is. Egy nagyszerű fickóról van szó, aki még annál is nagyobb művész... szenvedélyesen mindig arra törekszik, hogy az adott bandának szívből a maximumot nyújtsa. Pedig higgyétek... valószínűleg nem mi vagyunk a legegyszerűbb kliensek, haha... Egyébként reméljük, a rajongóknak is annyira tetszik az új borító, mint nekünk".

Az új lemezen olyan neves vendégek jutottak szerephez, mint Jeff Loomis az Arch Enemy-ből (gitárszóló az 'Iron Sights' dalban), Jen Majura az Evanescence-ből (ének a Sin Eater' és 'Draining Veins' c. számokban) és Robse az Equilibrium-ból (hörgés a 'Death Unites' c. dalban). Íme az album teljes tracklistája:

01. Glittering Shades (intro)
02. From Lambs To Lions
03. The Sinner‘S Sake
04. Iron Sights
05. Death Unites
06. Shadow Play
07. Descendants Of The Sun
08. Last Child Standing
09. Draining Veins
10. When Gods Cry
11. Sin Eater

Íme az első két dal- és klip-premier, a 'Draining Veins' és a címadó:

A Nothgard szeptember 22-én indul európai lemezbemutató turnéra, a német "epikus metalbanda", az Equilibrium, a holland folk-metalista Heidevolk, valamint a szintén német "forest-metal" banda, a Finsterforst társaságában.


Sallai Péter borítójával jelenik meg a harmadik NOTHGARD album - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás