Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bumblefoot, Chuck Billy és Mark Oseguesda társaságában indítja újabb turnéját a METAL ALLEGIANCE all-star formáció


2016-02-22

Az egykori Dream Theater / jelenlegi The Winery Dogs dobos, Mike Portnoy a Testament gitárosával, Alex Skolnick-kal és a Megadeth basszerosával, David Ellefson-nal közösen létrehozott projektje friss hírekkel jelentkezett.

A Metal Allegiance tavasszal egy újabb turnét bonyolít le, az Államok keleti partján. A hét-napos körút március 31-én indul (a Next To None és a Chains Over Razors kíséretében), és április 7-én ér véget.

A 'Destination (Almost) East Coast' elnevezésű turnén az alap-felállást alkotó Portnoy, Skolnick és Mark Menghi mellett a Death Angel énekese, Mark Oseguesda; a Guns N' Roses ex-gitárosa, Ron "Bumblefoot" Thal; illetve a Testament frontembere, Chuck Billy fog vendégként részt venni.

A körút állomásai és dátumai a lenti plakáton olvashatók. A koncert-sorozathoz egy trailer is készült - ez itt tekinthető meg:

A Metal Allegiance eredetileg egy koncert-projektként indult 2011-ben; azzal a céllal, hogy napjaink metal- és hard rock-színterének legnevesebb zenészeit tömörítse (ebben részt vett többek közt az Anthrax és a Slayer összes tagja, a Sepultura gitárosa és Philip Anselmo is). A projekt alapítója Mark Menghi volt, aki - miután a Nuclear Blast elnöke, Monte Conner felajánlotta támogatását - beszállt az azonos néven alakult bandába is.

Menghi, Skolnick, Portnoy és Ellefson - lévén mindhárman zeneszerzők -, némi titokzatoskodás után bejelentették, hogy az első Metal Allegiance album megjelenése 2015. szeptember 18-án esedékes. Minderről részletesen itt számoltunk be.


Bumblefoot, Chuck Billy és Mark Oseguesda társaságában indítja újabb turnéját a METAL ALLEGIANCE all-star formáció
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás