Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Gigaton' címmel jelenik meg a PEARL JAM 11. stúdióalbuma - itt az új dal, a 'Dance Of The Clairvoyants'!


2020-01-22

A legendás grunge banda március 27-én adja ki új, 'Gigaton' című stúdiólemezét, a Monkeywrench Records és a Republic Records, valamint a Universal Music Group jóvoltából.

A 'Gigaton' producere Josh Evans és a Pearl Jam tagjai voltak. Ez a veterán banda első stúdióalbuma a Grammy-díjat elnyert 'Lightning Bolt' nagylemez óta, amit 2013 októberében adtak ki.

"Az új lemez elkészítése egy hosszú folyamat volt" - nyilatkozta Mike McCready. "Érzelmileg sötét és zavaros időket éltünk át, de ugyanakkor izgalmas és változatos utakat kalandoztuk be, míg elértük a zenei felszabadulást. Jómagam és bandatársaim nevében is kijelenthetem, hogy a 'Gigaton' album szeretet áraszt, óvatosságra int és bölcsességet sugároz; lévén az emberi kapcsolatokhoz ezekre van szükség a jelenkorban".

A 'Gigaton' lemezborítóját egy kanadai fényképész / filmkészítő / tengerbiológus, Paul Nicklen készítette. Az “Ice Waterfall” című kép a norvégia Svalbard-ban készült, a Nordaustlandet jéghegy szakadékánál.

A tracklista:
01. Who Ever Said
02. Superblood Wolfmoon
03. Dance Of The Clairvoyants
04. Quick Escape
05. Alright
06. Seven O’Clock
07. Never Destination
08. Take The Long Way
09. Buckle Up
10. Come Then Goes
11. Retrograde
12. River Cross

A 'Gigaton' előrendelhető különféle változatban a PearlJam.com oldalon. Az első ízelítő single-dal, a 'Dance Of The Clairvoyants' itt meghallgatható:

Íme az új album bejelentését eszközölő videó:

A 'Gigaton' promóciójával a Pearl Jam március és április között bonyolítja le első észak-amerikai turnéját, aminek beosztása itt található meg.


'Gigaton' címmel jelenik meg a PEARL JAM 11. stúdióalbuma - itt az új dal, a 'Dance Of The Clairvoyants'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás