Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új videoklipjét a CANDLEBOX


2016-04-18

A washingtoni grunge banda hamarosan kiadja új, 'Disappearing In Airports' című nagylemezét, amiről most megjelent a második single-dal.

A Candlebox 2015 végén lemezszerződést kötött a Pavement Entertainment kiadóval, és nekilátott soron következő stúdióalbuma megírásának, felvételének. A banda 2012-es 'Love Stories And Other Musings' albumának folytatását Carson Slovak és Grant McFarland producelte, a yorki Think Loud Stúdióban. A 'Disappearing In Airports' című lemez 2016. április 22-én, pénteken jelenik meg. A forgalmazásért az MRI/Sony RED felel, de a lemez elérhető lesz digitális formában is, az iTunes, a Spotify, a Pandora és az Apple Music révén.

Az új lemez első single-dala a 'Vexatious' című szám. Ez február 2-án debütált, és a hónap végén jelent meg kislemezen. A dal a lenti lejátszón elérhető hivatalos videó formájában is (ez április 18-án jelent meg). Március elején megjelent az 'I've Got A Gun' dal audiója is.

"A 'Vexatious' napjaink közösségi hálózat-függő társadalmáról szól; lévén az emberek egyáltalán nincsenek biztonságban" - nyilatkozta Kevin Martin frontember. "Legyen az egy popsztár viszálya a másikkal, vagy egy olyan ember, akinek nincs jobb dolga annál, hogy 50 szelfit készítsen egy perc alatt... Na, ezek azok, akik elszalasztják az életet, és fogalmuk sincs a körülöttük lévő dolgokról. Szomorú kommentárja ez az egész társadalomnak, de sajnos ebből nem nagyon van menekvés. Randi-alkalmazások, kurválkodó alkalmazások, titkos megosztó alkalmazások... alkalmazások, alkalmazások, alkalmazások... ott vannak mindenhol, ahol szertefoszlott minden valódi emberi kapcsolat. Ez az egész egyszerűen elpusztít minket. Pedig az igazság az, hogy valójában senkit nem érdekel, ki mit csinál, vagy érez. Ez csakis az 'én, én, én'-ről szól. Márpedig ha engem kérdeztek, ez kurvára szomorú...".

A Candlebox tavaly tartotta 1995-ben megjelent második lemeze, a 'Lucy' 20. évfordulós ünnepi turnéját. A turné július 23-án indult Lake Charles (Louisiana) városában, és egészen szeptember közepéig tartott. A Candlebox többnyire a legendássá vált 'Lucy' albumról játszott slágereket, de a koncertek során elhangzottak egyéb közönség-kedvencek is.

Másik hír, hogy a Candlebox átesett két tagcserén: Peter Klett gitáros és Scott Mercado dobos több mint 20 év után távozott a zenekarból - a két zenész ezentúl a Lotus Crush együttesben folytatja karrierjét.

A Candlebox legutóbbi turnéján tehát Kevin Martin énekes, Adam Kury basszusgitáros, valamint egy régi (1996-2001) dobos, Dave Krusen, Mike Leslie és a Fosterchild gitárosa, Brian Quinn lépett színpadra.

Idén újabb észak-amerikai körútra indult a zenekar. A turné április elsején vette kezdetét. Íme a promó-plakát:


Bemutatta új videoklipjét a CANDLEBOX
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás