Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új dallal és videoklippel tért vissza a SYLOSIS - februárban jelenik meg a 'Cycle of Suffering' album


2019-12-31

A brit modern thrash banda 'I Sever' címmel mutatta be vadonatúj dalát.

A Sylosis 2020 februárjában tér vissza új albummal, ami a 'Cycle of Suffering' címet viseli. Az előrendelési infók itt érhetők el. A lemezborító és a dallista így néz ki:

01. Empty Prophets
02. I Sever
03. Cycle Of Suffering
04. Shield
05. Calcified
06. Invidia
07. Idle Hands
08. Apex Of Disdain
09. Arms Like A Noose
10. Devils In Their Eyes
11. Disintegrate
12. Abandon

Alább elérhető az első új videoklipes single-dal, az 'I Sever':

A dal gitáros playthrough-videó formájában is elérhető lentebb:

Újabban megjelent a 'Calcified' című szám hivatalos videója is:

A 'Calcified' gitáros playthrough-videója és oktató videója itt elérhető:

A Sylosis emellett visszatér a színpadokra is február 13-án az Islington Assembly Hall színpadán adnak headliner koncertet, ami a frontember Josh Middleton ígérete szerint "a valahavolt legnagyobb, legütősebb Sylosis-buli" lesz!

A banda közleménye így szól: "Három hosszú év után a Sylosis visszatér a színpadra! Szeretnénk megköszönni rajongóinknak a kitartást és a támogatást. A 'Cycle of Suffering' csakis nektek szól! Ezzel az új fejezettel lezárjuk a régit: Carl Parnell távozott a Sylosis-ból - neki a legjobbakat kívánjuk, mivel vele közösen számtalan fantasztikus élményben részesültünk. Helyét Conor Marshall vette át, aki korábban egy másik bandában (Conjurer) bizonyított. Conor egy hihetlenül nagy tehetség, és ezt ti is meglátjátok majd február 13-án, amikor négy éven belüli első koncertünket adjuk majd! Nagyon izgatottak vagyunk, alig várjuk már a 2020-as évet!".

A Sylosis legutóbb 2016-ban jelentkezett új dallal. A 'Different Masks On The Same Face' megjelent digitális kislemez formájában, a Nuclear Blast jóvoltából; ezt követően azonban átmenetileg feloszlott a banda.

A Sylosis 2015. január 15-én adta ki legutóbbi, negyedik sorlemezét. A 'Dormant Heart' című album - amiről bővebben itt írtunk - szintén a Nuclear Blast gondozásában jelent meg.


Új dallal és videoklippel tért vissza a SYLOSIS - februárban jelenik meg a 'Cycle of Suffering' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás