Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WITCHTHROAT SERPENT - bakeliten is megjelenik a 'Sang-Dragon' album


2016-06-08

A Darvulia, a Fornication és a Sektarism egyes tagjai alkotta francia doom-trió áprilisban kiadta második albumát, a 'Sang-Dragon'-t, ami hamarosan LP-n is megjelenik.

A trió 2011 végén alakult. Vezetője a francia avant-gárd black metal mozgalom egyik legnevesebb alakja, Fredrik Bolzann (Davulia, Fornication). Hozzá csatlakozott Lo Klav (Artemisia Absynthium) basszusgitáros és Niklas Moonkouet (Sektarism, Malhkebre) dobos, akikkel közösen sikerült megvalósítani az atmoszférikus, doom-os elképzeléseket. Zenéjük leginkább a Witchsorrow muzsikájához, vagy az Electric Wizard első albumának stílusához hasonlítható - "a Witchthroat Serpent egyszerre szól frissítően különlegesen és cseng kísértetiesen ismerősen".

2014-es debütáló lemezük folytatásaképpen a közelmúltban elkészült az újabb, 'Sang-Dragon' című album, amit teljes egészében a Drudenhaus Stúdióban vettek fel, mindössze egyetlen nap alatt. A lemez borítója, amit a Branca Stúdió (The Black Dahlia Murder, Pentagram) munkatársai terveztek, lentebb látható.

A 'Sang-Dragon' április 30-án jelent meg CD-n, a Deadlight Entertainment jóvoltából (ezt a változatot itt lehet megrendelni. Most kiderült: a lemez augusztus 26-án (fekete színű) LP-n is kiadásra kerül, a Svart Records jóvoltából. A banda ezt megelőzően, augusztus 19-én fellép a híres francia Motocultor Fest-en.

Ízelítőként az új kiadványokhoz, alább meg lehet hallgatni egy új dalt, ami az 'Into The Black Wood' címet viseli:


WITCHTHROAT SERPENT - bakeliten is megjelenik a 'Sang-Dragon' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás