Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

WRONG - új klipet mutatott be a Miami-beli noise-rock kvartett első albumát!


2016-06-02

A 'Wrong' album április 29-én, pénteken került forgalomba, a Relapse Records jóvoltából. Erről jelent most meg a harmadik hivatalos videoklip.

A Torche és a Kylesa egykori tagjai alkotta Wrong zenekar immáron több mint két éve jelen van a színen. Debütáló EP-jük és energikus koncertjeik révén meglehetősen széleskörű rajongótáborra tettek szert. "Heavy noise-rock" zenéjüket elsősorban a Helmet és az Unsane korai munkássága inspirálta. A csapat 2015 nyarán igazolt a Relapse Records-hoz, miután a kiadó elnökei felfigyeltek rájuk, a Torche és a Nothing együttesekkel közös észak-amerikai turné során.

A Wrong 2015 nagy részét a Black Tusk és a House of Lightning társaságában turnézta végig - mindeközben pedig jutott elég idő arra is, hogy elvégezzék első nagylemezük stúdiós munkálatait (a floridai Gainesville-ben található PineCrust falai között).

Íme a 'Wrong' lemez borítója és tracklistája:

01. More Like
02. Turn In
03. Read
04. Entourage
05. Hum Drum
06. Stasis
07. Mucilage
08. Fake Brain
09. Boil
10. Wrong
11. High Chair

A rendelést itt lehet leadni. Hivatalos megjelenés: 2016. április 29.

Íme a 'Turn In' és a 'Mucilage', valamint az 'Entourage' hivatalos kisfilmje, illetve a teljes album-stream:

A Wrong zenekar felállása így néz ki: Eric Hernandez gitáros-énekes, Brian Hernandez dobos, Andres Ascanio basszer, Ryan Haft gitáros.


WRONG - új klipet mutatott be a Miami-beli noise-rock kvartett első albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás