Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

HAVOK - új albummal térnek vissza a Colorado-i thrasherek


2020-02-12

A denveri thrasherek egy nagyszabású világkörüli turnét követően jelentetik meg a 2017-es 'Conformicide' album folytatását.

A Havok új, ötödik nagylemeze - ami stílszerűen a 'V' címet viseli - Mark Lewis (Cannibal Corpse, The Black Dahlia Murder, stb.) hangmérnök közreműködésében készült el. Az alább látható lemezborító a legendás Eliran Kantor (Testament, Hatebreed, stb.) műve. A 'V' album 2020. május elsején jelenik meg, a Century Media Records gondozásában, amely kiadó 2014 óta partnere a bandának.

A Havok gitáros-énekese, David Sanchez így nyilatkozott: "Rengeteg kísérletezés zajlott a bandán belül, mire eljutottunk a 'V' album rögzítésééig. Új albumunk ugyanaz az intenzitás fedezhető fel, mint az összes másik lemezünkön, de ezúttal néhány meglepetés és csavar is vár a rajongókra. A zene meglehetősen változatos, de van egy bizonyos kapocs a dalok között, ami összeköti őket. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy hamarosan kiadhatjuk eddigi legjobb hangzású lemezünket!".

A 'V' album borítója és tracklistája így néz ki:

01. Post-Truth Era
02. Fear Campaign
03. Betrayed By Technology
04. Ritual Of The Mind
05. Interface With The Infinite
06. Dab Tsog
07. Phantom Force
08. Cosmetic Surgery
09. Panpsychism
10. Merchants Of Death
11. Don't Do It

A Havok egyúttal bemutatta legújabb tagját, Brandon Bruce basszusgitárost, akinek debütálása a 'V' albumon hallható. Bruce így szólt a rajongókhoz: "Nagyon izgalmas lett az új lemez, én pedig nagyon izgatott vagyok, hogy a jövőben a Havok színeiben zenélhetek. Dalszerzés közben főként a dalok struktúrájára fókuszáltunk, de emellett igyekeztünk megtartani a jellegzetes Havok-riffeket és brutális témákat. Rettentően büszke vagyok a végeredményre, és alig várom már, hogy mindenki hallhassa az új anyagot!".

A 'V' album további részletei, első ízelítői, előrendelési infói hamarosan napvilágot látnak...

A Havok legutóbbi nagylemeze, a 2017-es 'Conformicide' a megjelenést követő héten felkerült több Billboard-listára is, miután 7 nap alatt több mint 2,800 példányban kelt el az anyag az Államokban. Emellett a német és a belga zenei toplistákon is szerepelt az album.

A Havok az elmúlt három évben olyan előadókkal turnézott a világ minden táján, mint a Killswitch Engage, az Anthrax, a Suicidal Tendencies, az Overkill, a Crowbar, a Warbringer és a Darkest Hour - ez utóbbival közösen (2018 áprilisában) felléptek a budapesti Dürer Kertben is.


HAVOK - új albummal térnek vissza a Colorado-i thrasherek
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás