Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Véglegesen elvesztheti hallását Brian Johnson - elhalasztották az AC/DC turnéját


2016-03-08

Az AC/DC 'Rock Or Bust' turnéjának hátralevő nyolc amerikai koncertjét átteszik egy későbbi időpontra, mivel Brian Johnson énekest eltiltották orvosai a fellépéstől.

A hírek szerint Johnson súlyos fül-orrgégészeti betegségben szenved. Amennyiben az énekes folytatja a koncertezést, akár végleges halláskárosodás is szenvedhet; rosszabb esetben pedig tartósan elvesztené a hallását.

Johnson betegsége miatt az alábbi tíz koncertet kell átszerveznie az AC/DC-nek. A pletykák szerint ezek a bulik 2016 második felében lesznek esedékesek; várhatóan egy vendég-énekes részvételével):

Márc. 8 - Atlanta, GA - Philips Arena
Márc. 11 - Ft. Lauderdale, FL - BB&T Center
Márc. 14 - Greensboro, NC - Greensboro Coliseum
Márc. 17 - Washington, DC - Verizon Center
Márc. 20 - Detroit, MI - The Palace
Márc. 23 - Columbus, OH - Nationwide Arena
Márc. 26 - Cleveland, OH - Quicken Loans Arena
Márc. 29 - Buffalo, NY - First Niagara Center
Ápr. 01 - Philadelphia, PA - Wells Fargo Center
Ápr. 04 - New York, NY - Madison Square Garden

Johnson 1980 óta énekel az AC/DC-ben - a néhai Bon Scott helyére érkezett. Első lemeze a bandával a klasszikussá vált 'Back In Black' volt, ami minden idők második legkelendőbb albumának számít (Michael Jackson 'Thriller'-je után). Az énekes utoljára 2016. február 29-én lépett fel a bandával, a Kansas City-beli Sprint Centerben.

Mint arról nemrég beszámoltunk, Amerikában az AC/DC adta el a legtöbb koncertjegyet 2015-ben. A veterán rockerek tavalyi koncertjeire összesen 2,31 millió jegy kelt el. Habár a legmagasabb turné-bevételt ($250,4m) Taylor Swift popsztár érte el, az ő koncertjeire "csak" 2,27 millióan mentek el. Az AC/DC 15 koncerttel többet adott idén, mint Swift - a rockerek ezzel $180m bevételt generáltak. [A The Pulse Of Radio riportja szerint a turné-bevételek listáján a One Direction lett a harmadik ($158,8m), a U2 a negyedik ($152,2m), a Foo Fighters pedig az ötödik ($127m)].

Mint arról szintén beszámoltunk, a Billboard a Nielsen Music statsztikai hivatal révén nemrég közzétette azon albumok toplistáját, melyek 2015-ben a legkelendőbbek voltak az Egyesült Államokban. Ezt a listát szintén az AC/DC és annak 'Rock Or Bust' albuma vezeti.

A nemrég nyilvánossá váltak az AC/DC következő európai turnéjának állomásai és dátumai is - ezeket itt lehet böngészni (habár egyelőre nem tudni, hogy Johnson felépül-e addigra).


Véglegesen elvesztheti hallását Brian Johnson - elhalasztották az AC/DC turnéját
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás