Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ASSASSIN - itt az első dal a 'Combat Cathedral' albumról!


2016-04-20

A 'Combat Cathedral' című nagylemez május 20-án jelenik meg világszerte, a Steamhammer / SPV jóvoltából.

Az Assassin tagjai 2014-ben megváltak Robert Gonella énekestől. Helyére a Lord Of Giant, a Supersoma és a New Damage frontembereként ismert Ingo "Crowzak" Bajonczak érkezett. Ezáltal megújult erővel és energiával teli láthattak neki újabb stúdiólemezük megírásának és rögzítésének. Így született meg a 'Combat Cathedral', ami - egy előzetes sajtó-közlemény szerint - bebizonyítja, hogy az Assassin továbbra is a német thrash metal bandák toplistájának élén áll.

Jürgen “Scholli” Scholz gitáros: "Mintha csak visszatértünk volna a '80-as évekbe; olyan mértékben sikerült "fel-thrashelnünk" az új albumot! Ennek ellenére - míg legutóbbi lemezünk, a 'Breaking The Silence'-hez képest - most még kiforrottabb, még professzionálisabb és még stabilabb produceri munkával felszerelt anyagot tettünk le az asztalra. A dalok hallatán egyszerűen nem fogjátok tudni megállni, hogy ne üvöltsetek együtt új énekesünkkel, Crowzak-kal. A lemez nyitó-dala egyébként tökéletes mottó lehetne: "Assassin are 'Back From The Dead'"!".

A banda április 20-án be is mutatta a 'Back From The Dead' című számot, aminek kapcsán Scholz hozzátette: "Ez a dal a 'Combat Cathedral' nyitó-nótája, és amint hallhatjátok, azonnal üt! Ezáltal is megtapasztalhatjátok, hogy az Assassin visszatért; az új felállás erősebb, mint valaha!".

A 'Combat Cathedral' 12 dalát az esseni Nemesis Stúdióban rögzítette a banda, a Caliban dalszerző-gitárosa, Marc Görtz producelésében.

A 'Combat Cathedral' lent látható borítóját a neves brazil művész, Marcelo Vasco (Slayer, Machine Head, Soulfly, Borknagar, stb.) tervezte. Az album május 20-án megjelenik CD-n, 500 példányszámra limitált bakeliten és digitális formában.

Íme a 'Back From The Dead' című szám premierje:

A banda legutóbbi 'Breaking The Silence' című nagylemeze 2011 februárjában jelent meg, az SPV/Steamhammer Records jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


ASSASSIN - itt az első dal a 'Combat Cathedral' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás