Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Újabb két Emma-díjat nyert a NIGHTWISH


2016-03-15

A Grammy finnországi megfelelője, az Emma Gaala idén két díjjal is jutalmazta az ország egyik legnevesebb metalbandáját.

A Nightwish a következőket oszotta meg: "Bandánk két Emma-díjat is hazavihetett a finn Emma Gaaláról! Köszönjük mindenkinek! Vagy inkább: Kiitos paljon! Idén miénk lett az 'Év metal-albuma' és az 'Év exportja' díj! Sajnos nem lehettünk ott személyesen az átvételnél, mert jelenleg Észak-Amerikában turnézunk; de a jó hírek azonnal eljutottak hozzánk, úgyhogy a ma esti koncert után koccintunk is egy nagyot!".

A Nightwish mindeddig összesen 14 Emma-díjat nyert az évek során. A finn gála történetében messze ez számít a legnagyobb sikernek.

A Nightwish 26 állomásos észak-amerikai túrája február 19-én, pénteken indult, a New Jersey-beli Sayreville-ben. A körúton a Sonata Arctica és a Delain kíséri a bandát. Íme a turné első koncertjének szettlistája, és néhány rajongói felvétel:

01. Shudder Before The Beautiful
02. Yours Is An Empty Hope
03. Ever Dream
04. She Is My Sin
05. My Walden
06. While Your Lips Are Still Red
07. Élan
08. Weak Fantasy
09. 7 Days To The Wolves
10. Storytime
11. I Want My Tears Back
12. Nemo
13. Stargazers
14. Ghost Love Score
15. Last Ride Of The Day
16. The Greatest Show On Earth

A Nightwish idei turné-beosztását itt lehet elérni.

A banda egy sikeres évet zárt 2015-ben is. Az idei esztendő többnyire turnézással fog telni: mint arról beszámoltunk, a 2016-os koncert-sorozat Ausztráliában, Brisbane-ben indult.

A Nightwish 2015. október 30-án kiadta aktuális 'Endless Forms Most Beautiful' albuma kibővített, limitált, speciális "turné-verzióját"; méghozzá egy bónusz DVD-vel. Erről bővebben itt írtunk.


Újabb két Emma-díjat nyert a NIGHTWISH
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás