Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Tom Hane dobos kilépett az IN THIS MOMENT-ből


2016-03-16

"Csodálatos négy évet töltöttem ebben a bandában, néhány nagyszerű ember társaságában; viszont sokat kellett küzdenem azért, hogy kreatív szempontból is igazán boldog legyek" - közölte Hane.

"Annak idején azért kezdtem el dobolni és zenét írni, mert ettől éreztem igazán boldognak magam. Részemről ha ez nincs meg egy bandában, akkor másért aligha érdemes maradni. Ebből mindenki arra következtethet, hogy nyilván nem hagyom abba a zenélést. Óriási terveim vannak a jövőre nézve - remélem, ti is követtek engem ezeken az új utazásokon! Egyúttal szeretném megköszönni minden egyes rajongónak és kollegának, akik ilyn különlegessé tették ezt a négy évet. Mindennél többet jelentettek nekem!" - nyilatkozta a távozó, Illinois-i származású dobos, aki 2012-ben érkezett az In This Moment-be. Ő dobolt a 2012-es 'Blood' és a 2014-es 'Black Widow' albumokon.

Az In This Moment idén nyáron részt vesz a Rob Zombie-banda és a Korn közös, 'Return Of The Dreads' elnevezésű amfiteátrum-turnéján. Az amerikai körút júliusban indul, és 25 állomást foglal magában. Egyelőre nem tudni, a turnén ki fog dobolni a bandában.


Tom Hane dobos kilépett az IN THIS MOMENT-ből
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás