Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

2020-ra várható az új INTRONAUT album


2019-07-11

A los angelesi poszt-metal banda a Metal Blade Records-szal kötött új lemezszerződést.

A 2004-ben alakult Intronaut az elmúlt több mint egy évtizedben szinte megállás nélkül stúdiózott. Kemény munkájuk első gyümölcse lett a 2006-os 'Void' album, aminek sikereire a Century Media Records is felfigyelt. A következő, 'Prehistoricisms' (2008) című nagylemez már ennél a kiadónál jelent meg. Ezután a csapat olyan neves bandákkal turnézta körbe a világot, mint a Tool, a Mastodon, a Meshuggah, a Between The Buried And Me és az Animals As Leaders, valamint olyan sikeresebbnél sikeresebb lemezeket adott ki, mint a 'Valley of Smoke' (2010), a 'Habitual Levitations (Instilling Words With Tones)' (2013) és a 'The Direction of Last Things' (2015). A banda 2020-ra ígér új nagylemezét, amit már új partnerük, a Metal Blade Records gondoz.

Sacha Dunable gitáros-énekes a következő hírekkel szolgált: "Az Intronaut izgatottan áll munkába a legendás Metal Blade Records oldalán! Nagyjából négy évet töltöttünk új albumunk megírásával, és most végre kijelenthetjük, hogy elkészültünk munkásságunk legintenzívebb anyagával. Ehhez pedig tökéletes párosítást és támaszt nyújt a világ legerősebb metal-kiadója".

Hamarosan jönnek a friss hírek...


2020-ra várható az új INTRONAUT album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás