Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SEVEN KINGDOMS - szöveges videó az 'In The Walls' EP címadó dalához


2016-09-14

A floridai power / thrash metal banda június-július folyamán vett fel ket új lemezt, méghozzá egy neves hangmérnök-páros segítségével.

Az 'In The Walls' című EP megjelenését 2016 szeptemberére; míg a nagylemez kiadását 2017 januárjának végére tervezi a banda. A pontos dátumok egyelőre nem ismertek, de amint véget értek a munkálatok, erről is értesíti rajongóit a banda. A munkálatok nem mellesleg a híres Jim Morris (Iced Earth, Savatage, Death) és Phil Pluskota (Sonic Assault Studios, Abiotic, King Conquer) producerek társaságában zajlottak, a Morrisound és a North Avenue stúdiókban. [A nagylemezt a híres dán hangmérnök, Jacob Hansen (Avantasia, Evergrey, Volbeat) keveri.]

Az 'In The Walls' EP-re két vadonatúj dal, valamint korábbi nóta újrarögzített változata kerül fel. A CD-k mindegyike kézzel számozott (400 darab), dedikált formában jelenik meg (digitális változatban nem lesz elérhető). A mini-lemez alább látható borítóját Dusan Markovic tervezte:

A tracklista:
01. In The Walls
02. Undying
03. The Bloody Meadow (újrarögzítve a 'Brothers Of The Night' albumról) 
04. Stormborn (újrarögzítve a 'Brothers Of The Night' albumról)

Az EP címadó dala alább elérhető hivatalos szöveges videó formájában.

A Seven Kingdoms gitárosa, Camden Cruz elmondta: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy végre közzétehetünk néhány új számot. Négy év telt el legutóbbi lemezünk, a 'The Fire Is Mine' megjelenése óta; így már alig várjuk, hogy kiadjuk ezt az EP-t és az albumot! Az új anyagot egyébként úgy szólnak, mint egy igazi power metal-lavina, amin egy gyorsvonat gázol át. Érzésünk szerint sikerült összefoglalni mindent, amiről ez a műfaj szól".

Az EP immáron előrendelhető a zenekar által létrehozott Kickstarter oldalon, ahol ekképpen lehet hozzájárulni az albumok stúdiós költségeihez. Mindehhez lentebb látható egy reklám-videó.

Másik hír, hogy a Seven Kingdoms szerződést az Infinity Concerts promóciós céggel; tehát a csapat várhatóan még ebben az évben turnéra indul, az új kiadványok bemutatásával.

A Seven Kingdoms legutóbb 2012-ben adott ki albumot: harmadik nagylemezük, a 'The Fire Is Mine' a Nightmare Records jóvoltából jelent meg.


SEVEN KINGDOMS - szöveges videó az 'In The Walls' EP címadó dalához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás