Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DESPISED ICON - új videoklip a 'Beast' albumról


2016-07-15

Mint nemrég kiderült, a 2010-ben feloszlott, 2014-ben pedig újjáalakult montréali deathcore-pionírok a Nuclear Blast kötelékében folytatják karrierjüket...

A montreali extrém metalcore csapat 2010 áprilisában köszönt le, 10 évnyi aktivitás után. Klasszikus 2002-es debütáló 'Consumed By Your Poison' albumuktól kezdve összesen több mint 150,000 lemezt adtak el világszerte; és számos jelenlegi metal és hardcore bandára hatással voltak (a búcsúról annak idején itt írtunk).

A tradícionális death metalt "könyörtelen breakdown-okkal" és modern hangzással vegyítő zenekar visszatérése 2014-ben volt esedékes. Akkor néhány reunion-buli került lebonyolításra, valamint megkezdődtek egy visszatérő album munkálatai is. A lemez mostanra született meg, 'Beast' címen.

"7 év telt el legutóbbi lemezünk megjelenése óta, és most végre azt mondhatjuk, hogy teljes mértékig újra vagyunk töltve" - kommentálta a banda. "Az O.G.-felállás visszatért; az új anyag pedig rohadt keményra sikeredett. A régi nyers death metal zenénket vegyítettük a későbbi lemezeink gyorsaságával és technikás témáival. Emeljük a poharunkat mindenkire, aki kiállt mellettünk az évek során. Alig várjuk már, hogy rátok szabadíthassuk ezt a 'Szörnyeteget' ['Beast']".

A 'Beast' 2016. július 22-én jelenik meg, a régi-új kiadó, a Nuclear Blast jóvoltából. A lemezt a banda egykori gitárosa, Yannick St-Amand (Neuraxis, Beneath The Massacre) producelte; a keverést pedig a híres Andy Sneap (Megadeth, Exodus, Nevermore) végezte. A lemezborító Alexandre Goulet nevéhez fűződik:

01. The Aftermath
02. Inner Demons
03. Drapeau Noir
04. Bad Vibes
05. Dedicated To Extinction
06. Grind Forever
07. Time Bomb
08. One Last Martini
09. Doomed
10. Beast

Az első ízelítő lentebb elérhető; nemrég pedig megjelent a címadó dal hivatalos videoklipje, amit Jessy Fuchs producelt és rendezett.

"Eljött az idő!" - közölte a banda. "Itt van az első single-dalunk 7 év után! Teljesen lenyűgözött minket az a hatalmas mértékű támogatás, amit tőletek kaptunk az elmúlt hónapokban! Számítsatok rá, hogy néhány héten belül közzétesszük a további új nótákat is. Szeretünk titeket. Maradjatok brutálisak!".

A második hivatalos videoklip a 'The Aftermath' című számhoz készült, Matt Charland rendezésében:

A harmadik videót úgyszintén Jessy Fuchs rendezte. A 'Bad Vibes' kapcsán Alex Erian énekes elmondta: "Gyakran hangoztatjuk, milyen nagy hatással volt ránk a klasszikus death metal műfaj, és általában saját dalainkba is beleviszünk némi grindcore / hardcore-elemet. Új single-dalunk, a 'Bad Vibes' egy nyers, ütős, szókindó tétel, ami leginkább a korai Napalm Death, Brutal Truth, Biohazard, Madball vonulatra emlékeztet. A '90-es évek meghatározó korszak volt számunkra; ezért most ennek megfelelően próbáltuk prezentálni az old-school stílust az új videóban. Élvezzétek!".

Íme az album első három hivatalos stúdió-videója, amiben a tagok a munkálatok nehézségeit és élvezeteit részletezik:

A Despised Icon soron következő koncertjeiről itt lehet értesülni.


DESPISED ICON - új videoklip a 'Beast' albumról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás