Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SIX FEET UNDER - itt a 'Murders In The Rue Morgue' című Iron Maiden-feldolgozás!


2016-05-11

A Six Feet Under elkészült válogatás-album sorozatának újabb részével: az új lemez 'Graveyard Classics IV: The Number Of The Priest' címmel jelenik meg, május 27-én.

Chris Barnes és bandája ezúttal a metal műfaj két leglegendásabb bandája, az Iron Maiden és a Judas Priest előtt tiszteleg. A 'Graveyard Classics IV: The Number Of The Priest' keverését Jesse Kirkbride végezte, a floridai Kirkbride Recordings stúdióban. Az albumra öt Judas Priest (A-oldal) és hat Iron Maiden feldolgozás (B-oldal) került fel. A Six Feet Under már korábban felvette ezeket a dalokat; de a végleges válogatás a Metal Blade Records elnöke, Brian Slagel nevéhez fűződik.

Első ízelítőként meghallgatható lentebb a Judas Priest 'Invader' című klasszikusának feldolgozása. A lemez - különböző formátumban (CD-n, LP-n, digitálisan) előrendelhető, a kiadó honlapján.

Chris Barnes elmondta: "Készüljetek fel a füleitek megerőszakolására, és az agyatok elpusztulására! A 'Graveyard Classics IV: The Number Of The Priest' épp most mászott ki a "Heavy Metal Temetőből"! Számomra már az első naptól kezdve arról szól a zenélés, hogy jól érezzem magam, és a 'Graveyard Classics' albumok pontosan ezt a célt szolgálják: egy kibaszott nagy buli az egész! Ezen nosztalgia keretében a Judas Priest és az Iron Maiden, mindenidők két legkiválóbb metalbandájának egyes dalait dolgoztuk fel. Ray Alder a Fates Warning-ból vendégként szerepel az első, 'Invader' című single-dalban. Ray régi jóbarátom, és nem mellesleg egy remek énekes. Úgy érzem, hogy stílusbeli különbözőségeink ezen dal által tökéletesen egybemosódtak. Remélem, mindannyian élvezni fogjátok ezeket a legendás nótákat, a mi előadásunkban is!".

Íme a 'Graveyard Classics IV: The Number Of The Priest' tracklistája:

A-oldal - Judas Priest
01. Night Crawler
02. Starbreaker
03. Genocide
04. Invader
05. Never Satisfied

B-oldal - Iron Maiden
01. Murders In The Rue Morgue
02. Prowler
03. Flash Of The Blade
04. The Evil That Men Do
05. Stranger In A Strange Land
06. Total Eclipse

A banda újonnan bemutatott egy másik Priest-feldolgozást is. Íme a 'Never Satisfied' premierje:

Az Iron Maiden 'Murders In The Rue Morgue' dalának átdolgozása itt érhető el:

A Six Feet Under a nyár folyamán Európában turnézik; méghozzá egy teljes egészében feldolgozásokból álló szettel. Íme a körút dátumai és állomásai:

Június
30 - Rotterdam, Hollandia - Baroeg

Július
1 - Roitzschjora, Németország - With Full Force Festival
2 - Flensburg, Németország - Roxy
3 - Rostock, Németország - Alte Zuckerfabrik
4 - Hamburg, Németország - Bambi Galore
5 - München, Németország - Backstage
6 - Innsbruck, Ausztria - PMK
7 - Ludwigsburg, Németország - Rockfabrik
8 - Pratteln, Svájc - Z7
9 - Essen, Németország - Turok

A Six Feet Under jelenlegi stúdió-felállását - Barnes mellett - Ray Suhy gitáros-basszusgitáros és Josh Hall (ex-Vital Remains, ex-Brain Drill, Neurogenic) dobos alkotja. Legutóbbi stúdióalbumuk 2015 májusában jelent meg, 'Crypt Of The Devil' címmel, a Metal Blade Records jóvoltából.


SIX FEET UNDER - itt a 'Murders In The Rue Morgue' című Iron Maiden-feldolgozás!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás