Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Neves vendég-énekesek a DEAD BY WEDNESDAY új albumán - itt az új videoklip!


2016-05-11

Az amerikai metalisták új albumot adnak ki, 'The Darkest Of Angels' címen, a Megadeth-es David Ellefson cége, az EMP Label Group jóvoltából.

A május 20-án megjelenő 'The Darkest Of Angels' producelését a Toxic Holocaust-ból ismert Nicholas T. Rage (Hatebreed, Kingdom of Sorrow, Jasta, stb.) végezte.

A lemezen 11 "gyilkos metal-nóta" kapott helyet - ez pedig "11 nehézsúlyú vendégénekest" jelent: Brian Fair (Shadows Fall), Eric AK (Flotsam and Jetsam), John Arch (Fates Warning), Rob Dukes (Generation Kill, ex-Exodus), Carley Coma (Candiria), Waylon Reavis (ex-Mushroomhead), Sean Danielsen (Smile Empty Soul), Paul Stoddard (Diecast), Kris Keyes (ex-Gargantua Soul), Antony Hamalainen (Armageddon) és Ceschi Ramos (Fake Four Inc.) énekelte fel az egyes dalokat.

Íme a lemez borítója és tracklistája:

01. The Beginning of the End (intro)
02. Live Again (featuring Brian Fair)
03. Donner’s Pass (featuring Rob Dukes)
04. Self-Medicate (featuring Paul Stoddard)
05. Power Troopers (featuring Ceschi & David Ramos)
06. Darkest of Angels (featuring John Arch)
07. The Surgeon (featuring Rob Roy & Marc Rizzo)
08. Defining Fire (featuring Antony Hamalainen & Waylon Reavis)
09. Chosen (featuring Carley Coma)
10. Phoenix Rising (featuring Kris Keyes)
11. You Must Like Suffering (featuring Sean Danielsen)
12. Break When I’m Dead (featuring Eric AK)

Lentebb két ízelítő dal is meghallgatható az albumról, valamint elérhető a 'Live Again' hivatalos videoklipje.

A Rob Roy énekes, Opus dobos, Joey Concepcion gitáros és Mike Modeste basszer alkotta Dead By Wednesday korábban már részt vett a Rockstar Energy Drink Mayhem Fesztiválon (a White Chapel, a King Diamond és a Slayer társaságában), majd felléptek a Rock & Shock Horror Fesztiválon is (a Life of Agony, a GWAR, a Hatebreed és a Soulfly társaságában), később pedig a New England Metal Festival résztvevői voltak (a Battlecross, a Goatwhore, a Dillinger Escape Plan és az Opeth előzenekaraként). Idén márciusban a legendás death metalista Revocation együttessel léptek fel a Providence Tattoo & Music Festival-on. Hamarosan jönnek a teljes értékű lemezbemutató turné részletei!


Neves vendég-énekesek a DEAD BY WEDNESDAY új albumán - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás