Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BLUES PILLS - itt a 'Lady In Gold' album új klipje: 'I Felt A Change'


2016-08-12

A Nuclear Blast szárnyai alá tartozó "multi-kulturális" blues-rock csapat régóta várt második nagylemeze augusztus 5-én látott napvilágot, rajta 10 új dallal.

Elin Larsson énekesnő korábban elmondta a lemezcím kapcsán: "Lady Gold egy halált szimbolizáló karakter. Ezen felül mi egy kis csavart is vittünk a dologba, nehogy csak szimplán a halál mögött álló kaszás sztereotípiájába essünk. Ezért megalkottuk Lady Gold-ot".

Zach Anderson bassusgitáros / dalszerző így folytatta: "A borító dizájnját ezúttal is egy híres holland művész, Marijke Koger-Dunham tervezte - ő az, aki az első lemezünk illusztrációit is készítette. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy lehetőségünk nyílt egy olyan legendás artistával együtt dolgozni, aki korábban többek közt a The Beatles-nek és a Cream is tervezett borítókat. Új lemezünk dizájnját konkrétan 50 évvel ezelőtt megrajzolta! Nekünk csak annyiban kellett segítenünk, hogy a színeket zenénk hangulatához igazítsuk".

Az új Blues Pills albumot - ami augusztus 5-én, pénteken került forgalomba - ezúttal is Don Alsterberg (Graveyard, José Gonzalez, Jerry Williams) producelte.

Íme a lemez borítója és tracklistája:

01. Lady In Gold
02. Little Boy Preacher
03. Burned Out
04. I Felt A Change
05. Gone So Long
06. Bad Talkers
07. You Gotta Try
08. Won't Go Back
09. Rejection
10. Elements And Things

Az első dal- és klip-premier a címadó számot takarja: a június 3-án megjelent kisfilmet Johan Bååth (Avatarium, Dregen) rendezte; kamera-man szerepét pedig a Backyard Babies dobosa, Peder Carlsson töltötte be.

Elin Larsson énekesnő: "A 'Lady in Gold' címadó dalának videoklipjét egy stockholmi skärgård-ban forgattuk (itt így hívják a régi kastélyokat), Johan Bååth kiváló stábjával. Az eredeti ötletünk az volt, hogy minden lehetséges formában bemutatjuk Lady Gold-ot. Lehet ő egy csodálatos fiatal lány; de lehet egy vén, ijesztő boszorkány is. Hatalmas móka volt a forgatás; izgatottan vettük fel minden karakter szerepét. Az egész stáb kiváló munkát végzett - öröm volt egy ilyen tehetséges stábbal dolgozni. A ruhák tervezéséért Anna Bonnevier felelt; az arcfestékeket és frizurákat pedig Cecilia Lidén készítette. Reméljük, tetszeni fog mindenkinek a videó".

Az újabb dalt a 'Little Boy Preacher' szöveges videója formájában tette közzé a banda:

A zenekar a napokban videoklipet forgatott az 'I Felt A Change' című számhoz. A premier augusztus 12-én volt esedékes. A kisfilmet a Backyard Babies dobosa, Peder Carlsson producelte; illetve híres svéd filmkészítő, Johan Bååth (Avatarium, Dregen) rendezte.

Alább megtekinthető néhány fotó a legutóbbi klip-forgatásról:

Alább megtekinthető a Blues Pills nyári turné-beosztása, valamint az őszi lemezbemutató körút (melyen a Kadavar-t kíséri a banda) plakátja:

A Blues Pills legutóbbi kiadványa a 'Blues Pills Live' című koncertlemez, valamint egy 'Live At Rockpalast' című koncert-EP volt. Ez utóbbi a banda 2013. október 18-i "eufórikus ünnepét" foglalja magában. Első nagylemezük - ami a német toplista 4. helyén debütált - 2014 nyarán jelent meg.


BLUES PILLS - itt a 'Lady In Gold' album új klipje: 'I Felt A Change'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás