Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A TMZ-nek nyilatkozott Axl Rose (videó)


2016-04-26

A Guns N' Roses frontemberét a TMZ bulvármagazin kapta lencsevégre a Los Angelesi Nemzetközi Repülőtéren, április 25-én, hétfőn, amint épp Európába indult, az AC/DC próbáira.

A TMZ riportere megkérdezte Rose-t, melyik a kedvenc AC/DC-dala: "Jelenleg a 'Touch Too Much'" - felelte az énekes, majd arra is válaszolt, szerinte melyik nap adott jobb koncertet a Guns N' Roses a Coachella fesztiválon (ahol április 16-án és 23-án is fellépett a banda): "Jó volt mindkét buli. Remek volt a közönség. Tényleg nagyon jó volt... az első is, de a második talán még jobb". Vajon ezt Axl miért gondolja így? "Nem tudom. A közönség a második alkalommal még fogékonyabb volt...".

A Guns N' Roses klasszikus felállásának újjáalakulása óta az elmúlt hétvégén adta a banda a hetedik koncertjét. Rose ezt a bulit is törött lábbal nyomta le, miután a Troubadour-beli meglepetés-koncert során egy kisebb balesetet szenvedett. A TMZ most rákérdezett, vajon a sérülés korlátozza-e őt bármiben is: "Nem igazán" - válaszolt az énekes, majd hozzátette: remélhetőleg "néhány héten belül" leveszik a kötést a lábáról.

Mint az a néhány hete kiderült, - amellett, hogy Axl Rose jelenleg többnyire a Guns N' Roses-reunionnal van elfoglalva - átmenetileg ő helyettesíti az AC/DC hallás-problémákkal küzdő énekesét, Brian Johnson-t is. Mindez pletyka-szinten már jónéhány hete kering a rajongók között, de április közepén az AC/DC hivatalosan is megerősítette a hírt: "Az AC/DC tagjai szeretnének köszönetet mondani Brian Johnson-nak mindazért, amivel az évek során hozzájárult a zenekarhoz, valamint a csapat iránt tanúsított elkötelezettségéért. A legjobbakat kívánjuk neki a hallás-problémáival és a jövőbeni vállalkozásaival kapcsolatban. Bármennyire is szerettük volna, hogy ez a turné úgy érjen véget, ahogy elkezdődött, megértjük, tiszteletben tartjuk és támogatjuk Brian döntését, hogy hallásának megmentése érdekében leáll a turnézással. Elkötelezettek vagyunk, hogy a hátralevő turnés kötelezettségeinknek mindazok kedvéért eleget tegyünk, akik az évek során támogattak minket, egyúttal szerencsések vagyunk, hogy Axl Rose szívélyesen felajánlotta a segítségét, hogy eleget tehessünk ezen kötelezettségeinknek".

Az AC/DC és Rose az alábbi koncerteken lép fel közösen:

Május
7 - Lisszabon, Portugália - Passeio Maritimo De Alges
10 - Seville, Spanyolország - Estadio De La Cartuja
13 - Marseille, Franciaország - Stade Velodrome
16 - Werchter, Belgium - Werchter Site
19 - Bécs, Ausztria - Erns-Happel Stadium
22 - Prága, Csehország - Letnany Airport
26 - Hamburg, Németország - Volksparkstadion
29 - Berne, Svájc - Stade De Suisse

Júnuis
1 - Lipcse, Németország - Red Bull Arena
4 - London, Anglia - Queen Elizabeth Olympic Park
9 - Manchester, Anglia - Etihad Stadium
12 - Aarhus, Dánia - Ceres Park


A TMZ-nek nyilatkozott Axl Rose (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás