Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új énekesével lépett színpadra Las Vegasban a SKID ROW (videó)


2016-04-27

A Skid Row április 23-án a las vegasi Cannery Hotel & Kaszinó koncerttermében adott koncertet új énekesével, a Dragonforce-ból és az I Am I-ból ismert ZP Theart-tel:

Habár hivatalosan továbbra sem erősítették meg, a Skid Row következő frontembere tehát a dél-afrikai születésű, brit ZP Theart lesz, akit a legtöbben a Dragonforce egykori és a Tank jelenlegi énekeseként ismerhettek meg.

ZP jelenlegi bandája, az I Am I 2013 áprilisában a Skid Row előzenekaraként turnézott Nagy-Britanniában. A teltházas londoni, Islington Academy-beli koncert végén a Skid Row, az I Am I és a harmadik zenekar, a Buffalo Summer egyes tagjai közösen álltak színpadra, és előadták a klasszikus 'Youth Gone Wild' dalt. A performansz hatalmas sikert aratott a rajongók körében; így esett a Skid Row választása ZP-re.

A banda eredeti énekese, Sebastian Bach utódja Johnny Solinger lett; őt 2014. április 6-án rúgták ki a zenekarból. Helyére a TNT egykori énekese, Tony Harnell érkezett, aki összesen nyolc hónapot töltött a bandában.

ZP - akinek első koncertje a bandával február 13-án volt esedékes, a connecticuti Uncasville-ben - hivatalos formában való bemutatása néhány héten belül esedékes lehet.


Új énekesével lépett színpadra Las Vegasban a SKID ROW (videó)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás