Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Sold Out-díjjal jutalmazták a DIRKSCHNEIDER-t


2016-04-27

Udo Dirschneider és bandája év elején - szimplán Dirkschneider néven - indult turnéra az Accept klasszikus dalaival. A körút meglehetősen nagy siker volt.

A körút a norvégiai Drammen-ben vette kezdetét február 18-án, és április 24-én ért véget Berlinben (a turné március 29-én a budapesti Barba Negrába is eljutott).

A Dirkschneider koncert-sorozata olyan sikeres volt, hogy a heidelbergi koncert előtt az énekes, Udo és a zenészek egy speciális Sold Out-díjat vehettek át Frank Süpfle (ITM Agency) menedzsertől - erről lentebb látható egy fotó. A körút 48 koncertjéből 31 teltházas volt.

Ez egyszerűen hihetetlen! Sosem gondoltam volna, hogy ennyire sikeres lesz ez a túra” - mondta Udo. “Csodálatos érzés ez a tudat, hogy ennyi ember kísért el engem a saját Accept-fejezetem lezáró körútján”.

A nagy sikerek és hatalmas érdeklődés okán a Dirkschneider újabb európai koncert-dátumokat jelentett be, 2016 utolsó heteire (de a nyár folyamán Izraelbe, Japánba és az USA-ba is ellátogat a banda):

November
1 – Oslo, Norvégia – Vulcan Arena
3 – Umea, Svédország – Idun
4 – Borlaenge, Svédország – Liljan
5 – Örebro, Svédország - Frimis
6 – Linköping, Svédország – Garden
18 – Stockholm, Svédország – Rock At Sea
26 – Moszkva, Oroszország – Stadium Live Club – Aria Fest

December
3 – Vacha, Németország – Vachwerk
8 – Dornbirn, Ausztria – Conrad Sohm
9 – Brno, Csehország – Hala Vodova
11 – Oberhausen, Németország – Turbinenhalle
15 – Nürnberg, Németország – Loewensaal
16 – Memmingen, Németország – Kaminwerk
17 – Karlsruhe, Németország – Schwarzwaldhalle – Knock Out Festival
18 – Solingen, Németország – Cobra

Az énekes tavaly nyáron, a német Wacken Open Air fesztiválon jelentette be, hogy Dirkschneider néven indul exkluzív "Accept-búcsúturnéra". Udo elmondása szerint, ez a turné lesz az utolsó alkalom, amikor egykori bandája, az Accept régi nótáit élőben előadja. Minderről részletesen itt írtunk.


Sold Out-díjjal jutalmazták a DIRKSCHNEIDER-t
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás