Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Anathema' címmel jelenik meg az ENDEMISE új lemeze - itt a friss dal-premier!


2016-10-23

A kanadai szimfónikus death / black metal banda felvette 2013-as debütáló album, a 'Far From The Light' folytatását, és bemutatta az új dalt.

Az új, 'Anathema' című albumot az Endemise gitárosa, Dale Sauve, valamint Ken Sorceron (Abigail Williams) producelte. A lemezen nyolc "pusztító tétel kapott helyet, azzal a céllal, hogy szétszaggassa a hallgatók dobhártyáját".

Az Endemise nyers, de mégis befogadható brutalitása révén olyan helyi metal-hősök társaságában turnézott az elmúlt években az Ottawa-i metal-szcénán, mint az Abigail Williams, a Cattle Decapitation, az Alestorm, a Battlecross, a Beneath The Massacre, a Crimson Shadows és a Vesperia. Első kiadványuk egy EP volt, ami 2012-ben látott napvilágot. Egy évvel később jelent meg első nagylemezük, a 'Far From The Light'.

A zenekar énekese, Franky Falsetto így nyilatkozott a második nagylemezről: "Az 'Anathema' tele van belsőséges gyűlölettel és komoly kétségbeeséssel. Vér-áztatta okkult témák és nihilista gondolkodásmód vegyül rajta melankólikus reménytelenséggel".

Az 'Anathema' október 28-án, pénteken jelenik meg, az alábbi borítóval és tracklistával:

01. Nocturne
02. Anathema
03. Blackening
04. Procreator
05. Gargoyles: Fragments In Stone
06. Soma
07. Come Serene Dark
08. Fragments in Flame

Az előrendelést itt lehet leadni. Ízelítőképpen alább megtekinthető a lemez címadó videoklipje, valamint meghallgatható a 'Come Serene Dark' című szám:


'Anathema' címmel jelenik meg az ENDEMISE új lemeze - itt a friss dal-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás